TÜMSİAD Başkanı Biçici güven tazeledi
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Batman Şubesi 5. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Tek listeyle yapılan Genel Kurulda mevcut Başkan Kamil Biçici, yeniden şube başkanlığına seçildi.
Şube binasında yapılan Genel Kurula, TÜMSİAD Şube Başkanı Kamil Biçici, yönetim kurulu ve dernek üyeleri katıldı.
Kongrede açıklama yapan Kamil Biçici, hedeflerinden sapmadan çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Öncelikle bu göreve tekrar beni seçme teveccühünde bulunan üyelerimize şükranlarımı sunarım. TÜMSİAD 2005 yılından kurulduğu günden bugüne kadar çok yol kat etmiştir. Batman'da da 2011 yılından bu yana Genel Merkezle istişare halinde olarak tüzüğü doğrultusunda faaliyetlerini sürdürmüştür. İnanç ve ilkelerinden taviz vermeden vizyon ve misyonu gereği yerel ve evrensel değerler sahip, azim ve kararlılıkla bütün insanlığa hizmet eden, dürüst, dinamik ve çalışkan, girişimci, gelişim açık, geleceğin dünyasında söz sahibi olan, dünyadaki ve tüm ülkelerde Türkiye'yi marka haline getirecek iş adamları kuşağı oluşturma hedefinden sapmadan çalışmalarını sürdürmüştür." dedi.
Konuşmasının devamında Biçici, şunları söyledi: "TÜMSİAD Türkiye'de KOBİ'lerin en büyük temsilcisi haline gelmiş olup, ekonominin belirleyici unsurlarından biri olan KOBİ'lerin sesi ve sözü olarak kurumsallaşmalarına önemli ölçüde katkı sağlamıştır. TÜMSİAD'ın köklü bir sivil toplum kuruluşu olduğunu, kente yol gösterici vazifesini bir adım ileri taşıyarak, gönül birliği içerisinde hep birlikte yolumuzda ilerleyeceğiz."
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU “20 YILI PLANLAYARAK HAREKET ETMEMİZ GEREKİYOR”
- 02PEDALLAR BU KEZ SAĞLIK İÇİN DÖNDÜ
- 03EKMEN'DEN FAİLİ MEÇHUL SORU ÖNERGESİ
- 04PETROL CİTY, GÜNEŞ ENERJİSİNDEN FAYDALANACAK
- 05BAŞKAN ÇETİN, ULUSLARARASI BAŞARIYA İMZA ATAN GENÇLERİ AĞIRLADI
- 06KALDIRIMI İŞGAL EDENE AĞIR CEZA
- 07'NİYET ETTİM ÖRTÜNMEYE' ETKİNLİĞİ
- 08HAŞERELERE TEKNOLOJİ DESTEKLİ MÜCADELE!
- 09İluh Caddesi’nde Metruk Binalar Yıkılıyor
- 10Batman Anadolu Lisesi Türkiye Şampiyonu Oldu
- 11Batman’da istismar iddiaları sonrası yürüyüş çağrısı
- 12İŞ DÜNYASI VE SİYASET AYNI HEDEFTE BULUŞTU
- 13ÇETİN : "SENDİKALAR VE SİVİL TOPLUM EN GÜÇLÜ TAŞIYICI KOLONLARDIR"
- 14Güzellik sektörüne yeni soluk
- 15VALİ YARDIMCISI TANRISEVEN’E ANLAMLI ÖDÜL




Henüz Yorum yok