SANAYİ VE TEKNOLOJİ KURULU (SANTEK) TOPLANDI
ÇALIŞMA GRUPLARI OLUŞTURULACAK
Batman Sanayi ve Teknoloji İşbirliği Kurulu (SANTEK) toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapıldı.
İlin sanayisi ve teknolojisine ilişkin politika ve stratejileri belirlemek, sorunları tartışmak ve çözüm önerileri sunmak amacıyla gerçekleştirilen toplantıda, ilimiz sanayisinin gelişimine yönelik yürütülecek çalışmalar görüşüldü. İlimizin sanayi kapasitesinin geliştirilmesi ve yeni sanayi alanlarının açılması için gerekli çalışmaların yürütüldüğünü ifade eden Vali Şahin, kentin farklı noktalarında farklı sektörlerde üretim ve imalat yapan firma ve küçük ölçekli işletmelerin hem üretim kapasitelerini artırabilmeleri hem de depolama gibi ihtiyaçlarının giderilmesi için sanayi siteleri gibi alanlara taşınmaları gerektiğinin altını çizdi. Şahin, bu konuda temel ihtiyaç olan yer sorununu çözmek için Belediye olarak gerekli imar çalışmaları yaptıklarını, yakın zamanda devreye girecek yeni imar planıyla çok sayıda kentsel üretim alanları olan arsalar ürettiklerini ifade etti.
.jpg)
ÇALIŞMA GRUPLARI OLUŞTURULACAK
Kurulun daha etkin ve verimli çalışması için efektif çalışma gruplarının oluşturulması konusunda yetkililere talimat veren Vali Şahin, bu gruplar çok hızlı bir şekilde sorunu tespit ederek sorunlarla ilgili tespitleri rapor haline getirmelerini istedi. Toplantı;görüş ve önerilerin ardından sona erdi. Toplantıya; Valimizin yanı sıra Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Batman Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ömer Faruk Özel, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Osman Bilgili, İŞKUR İl Müdür Vekili, GAP BKİ Başkanlığı yetkilileri,Batman Ticaret Odası Başkanı, Batman Ticaret Borsası Başkanı, Batman OSB Müdürü, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı, ASKON, MÜSİAD, ASRİAD ve TEKSİAD Başkanları, TSE Bölge Koordinatörü ile kurulun diğer üyeleri katıldı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01AİLE İÇİ ŞİDDET: 1 ÖLÜ
- 02PETROLSPOR ZİRVE YARIŞINDA TÖKEZLEDİ. 2-0
- 03BATMAN VAKFI’NDA ÖNEMLİ ZİYARETLER
- 04ÜÇ AYRI KAZA : 6 YARALI
- 05Kayıp yakınları 714’üncü haftada Güler’i andı
- 06Afrodit İç Giyim Mağazasında büyük kış indirimi başladı
- 07TPAO Mükerrem Tural Voleybol Finali Nefes Kesecek
- 08HABİZBİNİLİLERDEN COŞKULU BULUŞMA
- 09BAŞKAN ŞANSİ’DEN ESKİ HAL ESNAFINA ZİYARET
- 10BESOB Başkanı Kaplan’dan Mali Müşavirler Odası’na ziyaret
- 11Nitelikli dolandırıcılıktan 35 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı
- 12Çiftçi: “Esnafa kapılarımızı sonuna kadar açtık, devam etmeye hazırız”
- 13Mehmet Tekin Adaylığını Açıkladı
- 14ŞEHİRDE 4 GÜN SÜRECEK SÜRPRİZ UYGULAMA
- 15ÇÖP KONTEYNER SAYISI ARTIYOR




Henüz Yorum yok