SERKAN RAMANLI RÜZGAR'I ARKASINA ALDI
RÜZGAR AİLESİNDEN SERKAN RAMANLI’YA DESTEK
İlimizin önde gelen ailelerinden Rüzgar ailesi 200 kişilik bir grupla Ak Parti Batman Milletvekili adayı Serkan Ramanlı’ya destek ziyaretinde bulundu.

İlimizin köklü ailelerinden olan Rüzgar ailesi desteklerini göstermek için kitlesel olarak HÜDA PAR sözcüsü ve Ak Parti Batman Milletvekili adayı Serkan Ramanlı’nın seçim lokaline yürüyerek kendisine destekte bulunduklarını açıkladı.
HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Şehmus Tanrıkulu ve Batman AK Parti Milletvekili adayı Serkan Ramanlı Rüzgar ailesini seçim lokalinde karşıladı.
Rüzgar ailesinin desteklerine olan memnuniyeti dile getiren Serkan Ramanlı, “Ankara’dan Batman’a geldiğimiz ilk gün yaptığım konuşmada bizi karşılamaya gelenlere ilk söylediğim ‘Em ê hev ın’. Doğrusu bu hepimizin söylemi. Bizler o söyleme, kendimize gelmediğimiz, birbirimiz sevmedikçe, kol kola girmedikçe ve gönlümüzü birbirimize açmadığımız müddetçe muvaffak olamayız. Bizim zaferimiz birlikteliğimizle gelir.” ifadelerini kullandı.
“BATMANLILAR OLARAK BİZLER İMAN EHLİYİZ”
Konuşmalarının devamında Ramanlı, “Hepimiz bu hedefe odaklanmamız lazım ve ‘Em ê hev ın’ dememiz lazım. Bu söylem bize bir slogan oldu. Bütün meydanlarda her vesilede bunları tekrarlıyoruz. Birbirimizin kardeşiyiz, aynı vatanın evlatlarıyız. İlk günde söylediğim gibi çok parti, çok aşiret var. Yalnız Batmanlılar olarak bizler iman ehliyiz. Hepimiz aziziz, alnı açık ve asiliz. Bunu da göstermemiz lazım. Söylemlerimizle, hal hareketlerimizle bunun ispatlamamız gerekir. Allah betnano direct u kardeşlerimizden razı olsun. Kardeşliklerini ispatlamak için bu gece buraya kadar geldiler. Allah hepinizden razı olsun.” diye konuştu.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01YEŞİLAY’DAN VALİ CANALP’A ZİYARET ETTİ
- 02BESOB’dan İŞKUR’a 'istihdam' ziyareti
- 03ÜÇ KÖYDE YOL ÇALIŞMALARI SÜRATLE DEVAM EDİYOR
- 04GÜNEYDOĞU DERBİSİ PETROLSPOR’UN 0-2
- 05ÜCRETSİZ SÜNNET ORGANİZASYON KAYITLARI BAŞLIYOR
- 06KAYMAKAM İMRAK, PAZARDA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
- 07YENİ KENT MEZARLIĞINDA AĞAÇ DİKİM ÇALIŞMASI BAŞLADI
- 08BAŞKAN DİREK, “İŞTEN ÇIKIŞ KODLARI, İŞ MAHKEMELERİ’NİN YETKİSİNE VERİLMELİDİR”
- 09BAŞKAN DEMİR, SASON SPOR’A UĞURLU GELDİ
- 10KONYA’DAN TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLARAK DÖNDÜK
- 11DİREK VE ERTEKİN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 12OKUYUCU SAYISI ZİRVEYE ULAŞTI
- 13OKUL ÇEVRELERİNDE 127 İŞLETMEYE GIDA DENETİMİ
- 14EŞ ZAMANLI AĞAÇLANDIRMA YAPILDI
- 15İHD: KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARTARAK SÜRÜYOR




Henüz Yorum yok