Ahmet Davutoğlu İstanbul 1. Bölge 1. Sıradan aday
7 Haziran seçimlerinden sonra kendi ödevini çıkartan AK Parti erken seçim kararının ardından önce kongreye giderek yeniden başlangıç yaptı. MKYK listesini yeniledi ve 2001 ruhunu yeniden yakalamak adına bir çalışma başlattı.
PARTİ YÖNETİMİ BAŞTAN AŞAĞI DEĞİŞTİ
Ardından parti yönetiminde genel başkan yardımcılarında da değişikliğe giderek taze bir ruh yakalandı.
Şimdi AK Parti yeniden tek başına iktidar vizesi alabilmek için bu kez de milletvekili listelerinde bir değişime gidecek.
ÜÇ BÜYÜK ŞEHİRDE STRATEJİK HAMLELER
AK Parti birçok yerde küçük oy oranları ile kaybetti. Bunda liste hatalarının etkili olduğu parti yönetimince kabul edilen bir görüş.
Partinin İstanbul, Ankara ve İzmir'deki listelerinde stratejik değişiklikler olacak.
Daha önce başka bölgelere gönderilen partinin ağır topları üç büyük şehirde listelerdeki yerini alacak.
KÜRT OYLARI YENİDEN KAZANILACAK
Ayrıca AK Parti Kürt oylarını sadece bölgede kaybetmedi. İstanbul, Ankara ve İzmir'de de kayıpları var. Listelerde Kürt oylarına mesaj verebilecek isimler monte edilecek.
İstanbul’da Kürt kökenli Maliye eski Bakanı Mehmet Şimşek ve DEvat Demiröz bu isimlerin başında yer alıyor.
Başbakan yardımcısı Numan Kurtulmuş İstanbul’dan aday yapılırken, Binali Yıldırım ve Nihat Zeybekci İzmir’de seçim çalışmalarını yürütecek.
Doğu ve Güneydoğu’da bölgenin önemli isimleri ve partinin ağır abileriyle seçime girmeye hazırlanan AK Parti bölgede kaybedilen oyları yeniden kazanmak için çok titiz bir çalışma yürütüyor.
Diyarbakır’da Galip Ensarioğlu, Abdurrahman Kurt, Mehdi Eker gibi isimlerle yola çıkacak AK Parti Batman’da da Mehmet Emin Ekmen’i yeniden liste başına koyacak.
AHMET DAVUTOĞLU İSTANBUL'DAN ADAY
AK Parti ve Erdoğan için olmazsa olmazlardan biri İstanbul. Erdoğan, İstanbul'un Türk siyasetine kazandırdığı bir değer. O nedenle İstanbul için titiz bir çalışma yürütülüyor.
7 Haziran seçimlerinde Konya’dan aday olan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, 1 Kasım seçimlerinde İstanbul 1. Bölge 1. Sıra adayı olarak seçime gireceği ifade edildi.
Böylelikle İstanbul’da kaybedilen ivmenin yeniden kazanılacağı bir strateji uygulanacak.
Kaynak : Haber7
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Milletvekili Nasıroğlu, "Asaletimiz en büyük gücümüz"
- 02BAYAR VE DEMİR AİLELERİNİN GÖRKEMLİ DÜĞÜNÜ
- 03Başkan Şansi, “Batman Petrolspor taraftarına yönelik saldırı kabul edilemez”
- 04HÜDA PAR’DAN KÜRT SORUNU VE SURİYE ÇAĞRISI
- 05"Irkçı saldırılara karşı sessiz kalmayacağız"
- 06KAPLAN’DAN ESNAF İÇİN FAİZSİZ KREDİ ÇAĞRISI
- 07İPRAGAZ CAMİİ İBADETE AÇILDI
- 08ŞEYH SÜLEYMAN'E ŞABE VEFAT ETTİ
- 09EKMEN:BATMAN'A LONDRA AKTARMALI UCUZ BİLET ALABİLİRSİNİZ
- 10ARANAN 37 ŞAHIS YAKALANDI
- 11Batman Çevre Gönüllüleri’nden ağaç kesimlerine tepki
- 12BATMAN’DA KAYIPLAR İÇİN ADALET NÖBETİ SÜRÜYOR
- 13ZORLU KIŞA RAĞMEN KÖYLERDE AŞILAMA SEFERBERLİĞİ
- 14Üniversite Güvenliği Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
- 15Kent Genelindek 175 Ton Atık Toplandı




Henüz Yorum yok