ESNAFA KREDİ SİCİL AFFI ŞART
BESOB Başkanı Mehmet Salih KAPLAN esnaf ve sanatkarların bankalar nezdindeki krdi sicil kayıtlarından dolayı karşılaştıkları zorluklar hakkında açıklma yaptı.
Koronavirüs salgınından dolayı ekonomik olarak sıkıntı yaşayan esnaf ve sanatkarların bu zorlu süreci atlatabilmesi için yeni ve kapsamlı bir kredi sicil affın çıkarılması gerekir. Bilindiği gibi geçen yıl 24 mart 2020 tarih ve öncesini kapsiyan ve bazı şartları yerine getirmek kaydıylan sicil afı getirilmişti,ancak mart ayından bu yana yaklaşık bir senedir yaşadığımız pandemi sürecinden dolayı iş yapamaz duruma gelen ve ödemelerini düzenli olarak yapmakta zorlanan esnaf ve sanatkarların bankalar nezdindeki kredi sicileri olumsuz bir şekilde etkilendiğinden,birçok esnafımızın kredi başvuruları red edilmektedir. Salgınla mücadele kapsamında işyerleri kapatılan veya dolaylı olarak olumsuz etkilenen esnaf ve sanatkarların ticari işleyişini sürdürebilmesi için kolay ulaşılabilir faizsiz ve uzun vadeli kredi imkanlarının sağlanması gerekir.
Bu anlamada kapsamlı ve esnafa özel yeni bir sicil affı getirilerek esnaf ve sanatkarların kredilere daha kolay ulaşmaları sağlanmalıdır.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“Ramazan, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel zamanıdır”
- 02Ramazan ayında kırmızı ete zam gelir mi?
- 03TOPRAKLA BULUŞAN YÜZLERCE FİDAN…
- 04ZABITA'DAN 12 İŞLETMEYE CEZA
- 05KIZARTMA YAĞINDAN UYUŞTRURUCU ÇIKTI
- 06HASANKEYF’TE TUR REHBERLERİNE TANITIM PROGRAMI
- 07“VATANDAŞIN OMZUNDAKİ BÜYÜK YÜKÜ HAFİFLETİYORUZ”
- 08BAŞKAN DEMİR’DEN RAMAZAN AYI MESAJI
- 09Diyetisyen Bağcı’dan Ramazan’da Gece Atıştırmalarına Dikkat Uyarısı
- 1045 KİLOGRAM METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 11BATMANLI SİYASİLERDEN RAMAZAN-I ŞERİF MESAJLARI
- 127 ALANDA 6 İL BİRİNCİLİĞİ
- 13REAL KONAK HOTEL GOTÜRKİYE PLATFORMUNDA
- 14NASIROĞLU’NDAN İLUH DEVLET HASTANESİ’NE ZİYARET
- 15“RAMAZAN, PAYLAŞMA AYIDIR”




Henüz Yorum yok