ANKARA'DA BATMAN İÇİN KRİTİK BÜTÇE ZİRVESİ
Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi ve Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel’i ziyaret ederek Batman’ın öncelikli yatırım başlıklarını değerlendirdi.
Ziyarette, yapımı devam eden Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi ile 500 yataklı Batman Devlet Hastanesi için ek ödenek talebi iletildi.
Heyet ayrıca ilçe ve belde belediyelerinin içme suyu şebekeleri ile alt ve üst yapı bakım ve onarım çalışmalarına yönelik olarak belediyelere yardım ödeneği kapsamında destek sağlanması talebini gündeme getirdi.
Milletvekili Nasıroğlu, Batman’ın kalkınmasına katkı sunacak yatırımların yakından takip edildiğini belirterek, gösterilen ilgi ve destekten dolayı Şenel’e teşekkür etti.
NASIROĞLU’NDAN TARIM VE ALTYAPI HAMLESİ

Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi ile ilçe ve belde belediye başkanları, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı ziyaret etti.
Görüşmede; Garzan Pompaj Sulamaları Projesi, Batman İçmesuyu Projesi, 1100 dekarlık alanda kurulacak Batman Sera Organize Tarım Bölgesi Projesi, Batman Sol Sahil Sulama Kanalı eksikliklerinin ihale edilmesi, Kozluk’ta planlanan Hayvan Pazarı, Modern Kesimhane Tesisi ve 1 MW GES Projesi için hibe desteği, Beşiri’de hasar gören köprünün yeniden yapımı, Sason, İkiköprü ve Bekirhan’daki dere ıslahları ile taşkın koruma çalışmaları, Gercüş Kırkat Gölü sulama kanallarının yenilenmesi ve Balpınar’daki örtü altı seracılık çalışmaları ele alındı.
Milletvekili Nasıroğlu, Batman’ın tarım, sulama ve kırsal kalkınma alanındaki ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek “Şehrimizin her ilçesinde üretimi artıracak, altyapıyı güçlendirecek ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltecek projeleri yakından takip ediyoruz” dedi.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01AKGEYİK VE KOZAK AİLESİNİN ANKARA'DA MUTLU GÜNÜ!
- 02MAHALLELERDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 03SU KAYIPLARINA BÜYÜK DARBE
- 04İL BAŞKANI ŞAHİN “GAZZE’DEKİ İNSANİ KRİZİN HER GEÇEN GÜN DERİNLEŞİYOR”
- 05GÖKMEN BEBEK, 62 GÜNLÜK YAŞAM MÜCADELESİNİ KAZANDI
- 06İL BAŞKANI ÇETİN’DEN BAŞSAVCI ARIDURU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
- 07Batman’da Kadın İstihdamına Güç Katacak Destek
- 08MAİLO, UYUŞTURUCUNUN KOKUSUNU ALDI
- 09GİRİŞİMCİLİK AKADEMİSİ İLK ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI
- 10ORYANTİRİNG’TE BÜYÜK BAŞARI: 3 TAKIM TÜRKİYE FİNALLERİNDE
- 11STK TEMSİLCİLERİNE GÖĞÜS HASTALIKLARI EĞİTİMİ
- 12YENİ KENT MEZARLIK BAĞLANTI YOLU ASFALTLANDI
- 13TGK AKADEMİ ANKARA’DA HİZMETE AÇILDI
- 14KUZEYDOĞU ÇEVRE YOLU BATMAN TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK
- 15PETROLSPOR, SOL BEK SUBAŞI’YLA ANLAŞTI




Henüz Yorum yok