
ARI, TEMA’NIN UYUM EĞİTİMİNE KATILDI
TEMA Vakfı’nın yeni il temsilcilerine yönelik İstanbul’da düzenlediği Uyum Eğitimi Programı’na Batman İl Temsilcisi Evren Arı da katıldı.
TEMA Vakfı, doğa koruma çalışmalarını yerel düzeyde daha etkili hale getirmek amacıyla yeni atanan il temsilcilerine yönelik İstanbul’da bir Uyum Eğitimi Programı düzenledi. Programa, Batman İl Temsilcisi olarak göreve başlayan Evren Arı da katıldı. TEMA Vakfı Genel Merkezi tarafından organize edilen eğitim; vakfın tarihçesi, yürütülen projeler, gönüllülük esasları, iletişim stratejileri ve kurumsal temsiliyet gibi birçok başlık etrafında gerçekleştirildi. Program, yeni temsilcilerin vakfın misyonunu daha iyi kavramasını ve doğa savunuculuğunda ortak bir yaklaşım geliştirmesini amaçladı.
Eğitim süreciyle ilgili değerlendirmede bulunan Evren Arı “TEMA’nın yereldeki etkisini artırmak, gönüllülerle birlikte Batman’ın doğasını korumak ve bu mücadeleyi bilimsel, gönüllü ve sürdürülebilir bir zemine oturtmak adına çok verimli bir eğitim süreci geçirdik” dedi.
Eğitim programı sonrasında, TEMA Batman İl Temsilcisi Evren Arı, TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç ile kısa bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Batman’ın çevre sorunlarına ilişkin gözlemlerini paylaşan Arı, Eylül ayında düzenlenmesi planlanan “Batman Doğasına Sahip Çıkıyor” başlıklı çevre konferansına Ataç’ı onur konuğu olarak davet etti.
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HAZİRAN’DA 64 BİN YOLCUYA HİZMET VERİLDİ
- 02RAMANLI’DAN ÇÖZÜM SÜRECİNE DESTEK
- 03EKMEĞE YENİDEN ZAM
- 04ÇETİN ABAYAY’IN FAİLLERİ SORULDU
- 056 AYDA 14 BİNİN ÜZERİNDE EVDE SAĞLIK ZİYARETİ
- 06AYAZ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 07SES BATMAN ŞUBESİ'NDEN TOPLU SÖZLEŞME ÇAĞRISI
- 08Trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı
- 09BATI ÇEVREYOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
- 10AYDINKONAK TRAFO MERKEZİ İNCELENDİ
- 11BATMAN TEKNOKENT’TEN 3 MİLYON DOLARLIK İHRACAT
- 12BANKA MÜDÜRLERİYLE NEFES KREDİSİ TOPLANTISI
- 13TARIMA DAYALI SERA OSB’NİN KURULUŞ SÜRECİ TAMAMLANMAK ÜZERE
- 14Başkan Kaplan’dan barış sürecine destek çağrısı
- 15KUZEYBATI ÇEVRE YOLUNA MODERN DOKUNUŞ
Henüz Yorum yok