
“Asıl vekillik millete hizmet etmektir”
Milletvekili Ramanlı “Asıl vekillik millete hizmet etmektir”
Kurum, STK ve meslek odaları ziyaretlerine devam eden Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, halka hizmet etmek için meclis tatilini bir fırsat bildiklerini belirterek, “Asıl vekillik millete hizmet etmektir” dedi.
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, beraberinde HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin ve partililerden oluşan bir heyetle, Batman Adalet Komisyonu, Batman Barosu, Özgür-Der, Memur-Sen ve KOSGEB’i ziyaret etti. Seçimden önce yaptığı ziyaretleri seçimden sonrada yoğun bir şekilde devam ettiren Ramanlı, Meclis yeni yasama yılı başlamadan gidilmedik kurum bırakmayacaklarını söyledi. İlk olarak yeni adli yılın başlaması dolayısıyla Batman Adalet Komisyonunu ziyaret ederek Başkan Adnan Esmer ile görüşen Ramanlı, yeni adli yılın hayırlara vesile olmasını diledi. Adli tatilin bitimiyle bir diğer ziyareti Batman Barosu’na yapan ve Batman Barosu Başkanı Erkan Şenses ile bir araya gelen Ramanlı, yeni adli yılın hayırlara vesile olmasını diledi.

YENİ İSTİHDAM ALANLARI AÇILIYOR…
Ziyaretlerin bir diğer durağı Özgür-Der olan Ramanlı, Özgür-Der Batman İl Başkanı Ramazan Çelikal ve yönetimi ile bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette gündeme dair konular değerlendirildi. Ramanlı burada yaptığı konuşmada, halka hizmet etmek için meclis tatilini bir fırsat bildiklerini belirterek, “Asıl vekillik millete hizmet etmektir.” dedi. Ziyaretlerinden dolayı müteşekkir olduğunu belirten Çelikal, Milletvekili Ramanlı’ya teşekkür etti. KOSGEB İl Müdürlüğü ziyaretini gerçekleştiren Ramanlı, Batman’ın iş, istihdam ve destekleme konusunda İl Müdürü Mehmet Fidan’la bilgi alışverişinde bulundu. KOSGEB Batman olarak girişimci vatandaşların projeleri ile birçok atılım ve gelişimin yaşandığını belirten Fidan, “Batman büyük bir tekstil kenti oldu. Batman’da birçok alanda yeni istihdam alanları açılmaya devam ediyor.” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ODUNCU:BU SESSİZLİK KABUL EDİLEMEZ
- 028 YAPI KONTROLLÜ ŞEKİLDE YIKILDI
- 03HASANKEYF’TE GECE IŞIKLARI TARİHLE BULUŞTU
- 04TPAO BULVARININ KALDIRIMLARI YIKANDI
- 05HAVALİMANINDA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 1 KİŞİ TUTUKLANDI
- 06BATMAN TIMOKLULAR DERNEĞİ’NDEN FİNAL MAÇI DAVETİ
- 07BELEDİYEDEN ÜCRETSİZ KANSER TARAMASI
- 08VALİLİKTEN ÖĞRENCİLERE MATEMATİK KURSU
- 09HASANKEYF’İN GELECEĞİ İÇİN PROJELER MASAYA YATIRILDI
- 10PETROLSPORLU MİNİKLERDEN 5 MADALYA
- 11BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN BASIN BAYRAMI MESAJI
- 12Fırat: “Basının Susturulması, Bir Ülkenin Geleceğini Karartır”
- 13ÇAMLITEPE MEZRASI MODERN YOLA KAVUŞUYOR
- 14Asma’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı
- 15BASIN, DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞIDIR
Henüz Yorum yok