
AYBÜKE ÖÐRETMEN ANILDI
AYBÜKE ÖÐRETMEN ANILDI
Batman’ýn Kozluk ilçesinde 4 yýl önce karne daðýtým gününde evine dönerken þehit edilen Müzik Öðretmeni Þenay Aybüke Yalçýn vurulduðu yerde karanfil býrakýlarak anýldý.
Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydýn Durmuþ, Batman’ýn Kozluk ilçesine gelerek öðrencisi Þehit müzik öðretmeni Þenay Aybüke Yalçýn'ýn þehit edildiði yere karanfil býrakarak andý. Rektör Durmuþ, ardýndan müzik sýnýfýný ziyaret ederek okul öðretmenleriyle bir araya gelerek, þehit öðretmen için düzenlenmiþ köþedeki aný defterinde düþüncelerini paylaþtý. Ardýndan Bekirhan Jandarma Karakol Komutanlýðý giderek þehit olan askerleri anarak karanfil býraktý.
Durmuþ: “Mazlumlarýn güvenli sýðýnaðý olan bu cennet ülkemiz ne yazýk ki yüzyýllardýr küresel güçlerin hedefi halindedir. Türlü türlü Terör örgütleri ile üzerimize geldiler. 30 yýlý aþkýn süredir terör örgütü PKK ile bu bölgede insanýmýza kan kusturdular, binlerce masum insanýmýzý bebek, çocuk, genç, yaþlý, hamile demeden katlettiler. Þenay öðretmenimiz de bunlardan biriydi. Meslek aþkýyla yanýp tutuþan Aybüke öðretmenimiz meslek hayatýnýn ilk karne gününde öðrencilerine karnelerini daðýtýp öðrencileriyle vedalaþtýktan sonra o mutlulukla evine döndüðü sýrada teröristlerin kahpe kurþunlarýyla þehit oldu. Henüz hayatýnýn baharýndaydý. Milletimizi cehalete mahkûm etmek için nice Aybüke, Necmettin öðretmenlerimizi, doktorlarýmýzý, mühendislerimizi þehit ettiler.
Milletimize hizmet gitmesini engellemek için; dün de Van’da yol þantiyesinde çalýþan sivil vatandaþlarýmýzý þehit edildi. Baþaramayacaklar, Türk’ü Kürt’ten, Kürt’ü Türk’ten ayýramayacaklar.
Son yýllarda Sayýn Cumhurbaþkanýmýz ve Bakanlarýmýz öncülüðünde devletimizin yaptýðý yatýrýmlarla bölgemize gelen baharý kimsenin yok etmesine izin vermeyeceðiz. Nasýl 15 Temmuz’da din kisvesine bürünmüþ FETÖ terör örgütünü tarihin karanlýklarýna gömdüysek, inþallah PKK terör örgütünü de el birliðiyle tarihin çöplüðüne gömeceðiz. Bu duygu ve düþüncelerle öðretmen ayný zamanda Batman Üniversitesi yüksek lisans öðrencimiz Aybüke Kýzýmýza Allah’tan rahmet ailesine ve milletimize baþsaðlýðý diliyorum. Seni çok özledik, özlemle anýyoruz Aybüke. Sana söz veriyoruz bizler Ülkemiz Milletimiz için; binlerce, Aybükeler, Necmettinler yetiþtirmeye devam edeceðiz” dedi.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarýþmasý
- 02ÝÞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asýrlarýn taþýdýðý gelenek: Tandýr ekmeði
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlý genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKÝ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLÝMÝ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADÝLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESÝNDEN BÝR ÝLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AÐIRLIYOR
- 13Ben Deðil, Siz Kazanacaksýnýz
- 14Feci kazada hayatýný kaybedenler gözyaþlarýyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öðrencilerini konuk etti
- 01DOLANDIRICILIK AÐI ÇÖKERTÝLDÝ
- 0242 KÝLOMETRELÝK GÜZERGAHTA TEMÝZLÝK ÇALIÞMASI
- 03600 METRELÝK BSK ASFALT ÇALIÞMASI TAMAMLANDI
- 04Kuzeybatý Çevre Yolu’na Erdoðan Ýsmi Verildi
- 0598 SEYAHAT SEVER AÐIRLANDI
- 06GENÇLÝÐÝN YÜZME KURSLARINA 5 BÝN BAÞVURU
- 07ÖNCE CAMÝYE SONRA SPOR SALONUNA
- 08KOZLUK’TA ‘YÜZME BÝLMEYEN’ KALMAYACAK
- 09Petrolsporlu Pehlivanlar, Bölge Þampiyonu Oldu
- 1026 BRANÞTA 11 BÝN KAYIT YAPILDI
- 11BAÞARILI ATLETLERE ÖZPERK’TEN EÞOFMAN
- 12BOLU KAMPINDA PETROLSPOR’A ANLAMLI ZÝYARET
- 13DEVA'DAN SAÐLIK SÝSTEMÝNE VE HASTANELERE ELEÞTÝRÝ
- 14UYUÞTURUCUYA KARÞI ORTAK MÜCADELE ÇAÐRISI
- 15HÜDA PAR'DAN ÇÖP AKTARMA TESÝSÝNE VETO
Henüz Yorum yok