"Batman'a hak ettiği tanıtımı el birliğiyle sağlayacağız"
Bu yıl 21'incisi düzenlenen 26-29 Ocak tarihleri arasındaki İstanbul Beylikdüzü'nde EMİTT Fuarına Batman’ın kurum-kuruluş ve STK'larıyla katılmasıyla birçok ili geride bıraktığı belirtildi.
Fuarda Batman standının açılışına katılan Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Ertuğ Şevket Aksoy, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, eski Milletvekili Faris Özdemir, Batman Belediye Melis üyeleri, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş, Borsa Meclis Başkanı Beşir Altunç, Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, TÜRSAB Yönetimi, Bat-Der Başkanı Fikret Özperk ve bazı işadamları katıldı.
Batman standında olan ilgi diğer illerinkini geride bırakırken, tanıtım materyallerinin sık sık dağıtıldığı stanttaki kalabalık ve hareketlilik dikkat çekti.
Vali Ahmet Deniz ile Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, standa gelen konuklara tanıtım ürünlerini hediye etti.
21. EMİTT fuarında Batman'ın güzel şeylerle anılmak istediğini belirten Batman Valisi Ahmet Deniz, " Tarihi, kültürü, turizmi, doğası ve her şeyden öte havası gibi insanları da sıcak olan Batman'a hak ettiği tanıtımı el birliğiyle sağlayacağız. Batman huzurlu ve güvenli bir kent. Zor süreçlerde dimdik ayakta kalmayı başardı. Batmanlılar güzel şeylerle anılmak istiyor. Batman hak ettiği yatırımları bulmaya devam edecek. Çünkü her şeyin en güzelini hak ediyor. Batman, turizm pastasından hak ettiği payı alacak. Batman'ın tanıtım materyalleri çok çeşitli ve dikkat çekici. Tanıtım materyallerinde de bir çok ilin önündeyiz. Batman standındaki birlik ve beraberliği, diğer illeri de geride bıraktı. Batman, EMİTT fuarında iyi bir sınav veriyor. Standımızın sürekli dolu olması bizleri de mutlu ediyor." diye konuştu.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01FATMA ŞAHİN’DEN AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI’NA ZİYARET
- 02PARK AYDINLATMA SİSTEMLERİ GENEL BAKIMDAN GEÇİYOR
- 0335 FİRARİ HÜKÜMLÜ YAKALANDI
- 04TEMİZLİK KAMPANYASI 3 MAHALLEDE DEVAM ETTİ
- 05Beşiri’de 14 Engelliye Akülü Sandalye Desteği
- 06CANSUYU DERNEĞİ’NDEN RAMAZAN ÖNCESİ 400 AİLEYE YARDIM
- 07HABİZBİNİLİLER DERNEĞİ DUALARLA AÇILDI
- 08NASIROĞLU’NDAN ZİYARET TURU
- 09Gazeteciler Derneği’nde Hatice Türkan dönemi başladı
- 10KAHVECİLER VE KIRAATHANECİLER ODASINDA YENİ DÖNEM
- 11BATMAN'A 301 MİLYON TL'LİK YATIRIM DESTEĞİ
- 12Esnafa ramazan çağrısı
- 13Murat Soner ile “Dizimde Oynar Mısın?” 17 Şubat’ta Batman’da Seyirciyle Buluşuyor!
- 14BOĞAZİÇİ TEKNOPARK’TAN BATMAN’DA İLK DEMO DAY
- 15EKREMOĞLU, ''ESNAFA YÜZ MİLYONLARCA KREDİ VERDİK''




Henüz Yorum yok