ÇİÇEK “ÇOK KÜLTÜRLÜ YAPIMIZ ORTAK ZENGİNLİĞİMİZDİR”

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Murat Çiçek, Beşiri’ye bağlı Uğurca Köyü’nde yaşayan Ezidi vatandaşları ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında AK Parti MKYK Üyesi Av. Murat Çiçek, Ezidilerin baharın gelişini simgeleyen ve onlar için önemli bir bayram olan Çarşema Sor’u kutladı.
 
İkiköprü Belediye Başkanı Halil İbrahim Karabulut’un da eşlik ettiği ziyarette, köy halkı tarafından sıcak bir şekilde karşılanan heyet, Ezidi vatandaşlarla sohbet ederek bayramlarını tebrik etti.
 
Ziyaretin ardından açıklama yapan Murat Çiçek “Kadim topraklarımızın en büyük özelliği, farklı inanç ve kültürlerin yüzyıllardır bir arada kardeşçe yaşayabilmesidir. Bu tarihi dokuyu ve çokkültürlü yapıyı korumak, hepimizin ortak sorumluluğudur” dedi.
 
Murat Çiçek, misafirperverlikleri dolayısıyla Ezidi vatandaşlara teşekkürlerini iletti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler