
Batman İŞKUR’dan bin 200 kişiye iş
İŞKUR Batman İl Müdürü Besim Eviz TYP alımları ile ilgi açıklama yaparak, bin 200 personel istihdam edeceklerini ve alımların kura ile yapılacağını belirtti.
Eviz, belediye 600, müftülük 200, Orman İşletme Müdürlüğü ve Üniversite 50, İl Özel İdaresi, AFAD, Göç İdaresi, KOSGEB, Gençlik Merkezi 80, Hasankeyf Kaymakamlığı 20, Hasankeyf Belediyesi 230, İl Kültür Müdürlüğü 30 kişi olmak üzere toplamda bin 200 personel istihdam edeceklerini ifade etti.
Alımların kura ile yapılacağını aktaran Eviz, “Bilindiği üzere İŞKUR İl Müdürlüğümüz tarafından her yıl Toplum Yararına Programlar ile kamu kurum ve kuruluşlarında çalıştırılmak üzere geçici süreli işçi alımı yapılmaktadır. Bu yıl bin 200 kişilik bir kontenjan belirlendi, belirlenen bu kontejanlara başvurmak isteyen vatandaşlarımızın 21.05.2018-25.05.2018 tarihleri arasında www.iskur.gov.tr elektronik adresimizden veya İŞKUR Hizmet Binamıza gelerek başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. Başvuru süresi tamamlandıktan sonra başvuranların sosyal durum incelemesi ve güvenlik soruşturması yapılarak, uygun kişiler arasından kontenjanların yüzde 100’ü noter tarafından basın huzurunda çekilecektir.” diye konuştu.
“Güvenlik tedbirleri nedeniyle kuralar toplum karşısında çekilmeyecek”
Program açılmayan ilçeler için ayrıca bir çalışma yürütüldüğünü vurgulayan Eviz, “Bu itibarla İŞKUR TYP projelerine başvuran tüm vatandaşlarımız, rahat olsun. Bu süreçte hiçbir haber ve iddialara inanmasın, dolandırıcılara itibar etmesin. Çünkü noter marifetiyle hukuk, adalet ve eşitlik ilkelerine riayet edilerek kuralar çekilecek ve şeffaf bir şekilde basın huzurunda yapılacaktır. Güvenlik tedbirleri nedeniyle ‘toplum karşısında kuralar’ çekilmeyecektir. Basın huzurunda çekilecektir.” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“20 Serakent kurulmazsa ahım üstünüzde”
- 02BATMAN BAĞIMSIZ GAZETESİ'NİN 1. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
- 03İREM YİĞİT BALKAN İKİNCİSİ OLDU
- 04GAZETECİ UĞUR KAPUCİ BEŞTEPE VE TBMM'DEYDİ
- 05POLİS MEMURU İNTİHAR ETTİ
- 06ÇAMLITEPE’DE MAYTAP YANGINI
- 07BELEDİYE PERSONELİNE SAĞLIK TARAMASI
- 0815 TEMMUZ BATMAN’DA COŞKUYLA ANILDI
- 09İZMİR SUNEXPRESS SEFERLERİ BAŞLADI
- 10“HEDEFİMİZ TOPRAĞI SUYLA VE ÜRETİMLE BULUŞTURMAK”
- 11ÇEVRE YOLUNA 12.600 METRELİK ALTYAPI DÖŞENECEK
- 12Kürtçe müzik dinleyen aileye destek açıklaması
- 13PETROLSPORLU ATLETLER AVRUPA U-23 ŞAMPİYONASINA KATILACAK
- 14Batman’da TPAO petrol kuyusunda yangın çıktı
- 1515 TEMMUZ RUHU BATMAN’DA YAŞATILACAK
Henüz Yorum yok