
Belediyeden Mavi Kapak Kampanyasına Destek
Özel bir kolejin öğrencilerinin bireysel olarak başlattığı ve Belediyeden destek talep ettiği kampanyayı değerlendiren Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Recep Kavuş, çalışmayı sıfır bütçeyle gerçekleştirdiklerini ifade etti.
Çöpe atılan su bidonlarına mavi kapakların atılmasını sağlayacaklarını belirten Kavuş; “Belediye hizmet binaları, Kültür, Belde, Kardelen (Emekli TOKİ), Gültepe Mahalle Muhtarlıkları, Batman Bölge Devlet Hastanesi ve Dünya Hastanesi kafeteryaları, Meydan Ortaokulu, TED Koleji, Özel Hedef Eğitim Kursu, Milli Eğitim Vakfı İlkokulu, Raman Anadolu Lisesi, Bilim Teknik Koleji, Boğaziçi Koleji, Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünde mavi kapaklar için toplanma noktaları oluşturulacak” dedi.
24 Ekim 2019 tarihinde start alan kampanyanın 1 Şubat 2020 tarihinde sona ereceğini ifade eden Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Recep Kavuş, mavi kapakların en fazla ücret teklifini veren kişiye vereceklerini belirtti.
Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Hasan Argünağa da kampanyanın faydalı olduğuna, çevre kirliliğinin önüne geçilmesi için farkındalık oluşturulduğuna dikkat çekerek Belediye ve öğrencilere destek vereceklerini söyledi.
Kendilerinin yürüyebilen ve engelsiz olduğunu ifade eden öğrenciler ise, yürüyemeyen ve engelli durumundaki yardıma muhtaç çocuklar için böyle bir kampanyayı başlattıklarını belirterek bu kampanyaya destek veren belediye ve çevre gönüllüleri derneğine teşekkür etti.
Mavi kapakların toplanması için belirlenen yerlere öğrencilerle birlikte sıfır maliyetli bidon bırakan kampanya bileşenleri, vatandaşları mavi kapakları bu bidonlara atmalarını isteyerek hem çevre kirliliğinin önüne geçmek hem de yardıma muhtaç engelli bireylere yardımcı olmak için destek istedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HATIRA ORMANINDA AÇILIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLECEK
- 02BAŞARILI ÖĞRENCİLERDEN İL MÜDÜRÜ CİĞER’E ZİYARET
- 03SASON’UN ZİRVESİNE GİDEN YOL AÇILIYOR
- 04ÇOCUKLARIN TALEBİ ÜZERİNE PARKA OYUN ALANI KURULDU
- 05“TÜRKİYE YARDIM ULAŞTIRACAK GÜCE SAHİPTİR”
- 06İHSAN TAŞ’TAN SEKTÖRE ÇAĞRI: "BEYAZ PERDE KAPANIYOR"
- 07“KAÇAK YAPILARA GÖZ AÇTIRMIYORUZ”
- 08KALDIRIM İŞGALLERİNE GEÇİT YOK
- 09İŞ İNSANI RAMAZAN TOY, MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLDU
- 10EZİDÎ YURTTAŞLARIN MAĞDURİYETİ CEVDET YILMAZ’A SORULDU
- 11EN SICAK İL BATMAN OLACAK
- 12UYUŞTURUCUYA KARŞI TOPLUMSAL SEFERBERLİK ÇAĞRISI
- 13ARSLAN: SUSANLAR DA SORUMLUDUR
- 14ADSM’den çocuklara yönelik örnek uygulama
- 15KAPLAN’DAN MİKRO ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI
Henüz Yorum yok