
Milletvekili Ekmen’den Işık’a destek
Milletvekili Ekmen’den Işık’a destek
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen'den Batman Belediye Başkan adayı Erdi Işık'a destek.
Memleketi Batman'da DEVA Partisinin seçim çalışmalarına katılan milletvekili Ekmen, DEVA Partisi Batman Belediye Başkan adayı Erdi Işık'a başarılar diledi ve imkan ölçüsünde çalışmalara katılacağını söyledi. Milletvekili Ekmen, “Adayımız Erdi Işık sokak sokak Batman’ı dinleyip eksiklikler tespit ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğinden kuşkumuz yok. Işık’ın bütün vatandaşlarımıza eşit hizmet edeceğinden eminiz. Bizim adaylarımız, halk için çalışan üreten ve şehirlerini sahiplenen kişilerdir. Erdi kardeşimiz de bunlardan biridir. Onun memleketim Batman’a iyi hizmet edeceğine inancım tamdır. Erdi, 7’den 70’e bütün Batmanlı hemşerilerime hizmetin en iyisini götürecek bir anlayışla hizmet edecektir" dedi.
“GENÇ GELİŞİM MERKEZLERİ KURACAĞIZ”
Deva Partisi Belediye Başkan Adayı Erdi Işık ise, Batman'ın hak ettiği hizmeti DEVA’da göreceğini söyledi. "Afetlere karşı dirençli şehir kapsamında kurumsal paydaşlarımızın işbirliğinde başta deprem olmak üzere doğal afet koordinasyon masası oluşturacağız" diyen Işık, şu ifadeleri kullandı: "Yöresel kültürü, gastronomiyi ve doğayı tanıtan tematik festival ve etkinlikler düzenleyerek Batmanımızı hem dünyada hem de Türkiye’nin dört bir yanında tanıtacağız. Genç Gelişim Merkezleri kuracağız. Mahalle bazında içinde çalışma odaları, güvenli internet, kitap kafe, kültür-sanat faaliyetleri, kişisel gelişim alanlarının bulunduğu merkezler kuracağız. Genç Kart Projesini hayata geçirip gençlerimizin kültür, sanat, eğitim ve spora ulaşımını kolaylaştıracağız. OSB’lere gerekli fiziki ve dijital altyapı desteği sunarak, yatırım teşvik sistemini geliştireceğiz. Çiftçi Gelişim Merkezi açarak üretim için danışmalık ve teknik destek sağlayacağız. Üniversite okuyan dar gelirli genç kardeşlerimize burs imkanı sağlayacağız” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“BATMAN BASINI KIYMETLİ BİR GÖREV ÜSTLENİYOR”
- 02ÖĞRENEN MAHALLELER, BİLİNÇLİ AİLELER PROJESİ SÜRÜYOR
- 0360 SU KUYUSUNDA BAKIM VE VERİMLİLİK ÇALIŞMASI
- 04SEMT PAZARLARI DENETLENİYOR
- 05“TARAFSIZ VE ÖZGÜR BASIN, GÜÇLÜ DEMOKRASİLERİN TEMELİDİR”
- 06GENÇ ASKON’DAN BASIN BAYRAMI BULUŞMASI
- 07BGYC’DEN 24 TEMMUZ MESAJI
- 08ATAY “BASIN, DEMOKRASİNİN GÜVENCESİDİR”
- 09BASIN BAYRAMI ACI BİR TABLONUN GÖLGESİNDE KUTLANIYOR
- 10BAB-GED’den "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı" mesajı
- 11BBD BAŞKANI UYANIK “YEREL BASINA DESTEK ŞART, SANSÜR HALA SÜRÜYOR”
- 12MÜFTÜ DURMUŞ’TAN YAZ KUR’AN KURSU ZİYARETİ
- 13“ETKİSİZ YETKİLİ DEĞİL, YÜREKLERDE ETKİLİ SENDİKAYIZ”
- 14BAMED’DEN KRİTİK ÇAĞRI
- 15HATIRA ORMANINDA AÇILIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Henüz Yorum yok