Okullarda sporu tanıtma ve sevdirme etkinlikleri
Batman Spor Akademisi ‘Gençlik Haftası’ etkinlikleri kapsamında Mayıs ayı başından bu yana hafta içi her gün bir okulda akademik derslerin akabinde öğrenci ve velilere sporu tanıtma ve sevdirme etkinliği düzenliyor.
Sporu tanıtma ve sevdirme etkinliklerinin devam ettiğini belirten Türkiye WUSHU Federasyonu Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve Batman Spor Akademisi Kurucu Başkanı Abdulaziz Velioğlu, 'Gençlik Haftası' etkinlikleri kapsamında, okullarda hafta içi her gün bir okulda olmak üzere öğrenci ve velilere yarım saatlik bir bilgilendirme ve gösteri etkinliği gerçekleştirildiklerini söyledi.
Etkinliklerin Mayıs ayının başından başladığını ve okulların kapanmasına kadar devam edeceğini belirten Velioğlu, "Bu çalışmamızdaki amacımız, hedefimiz 7’den 70’e herkesi spor ile buluşturmak. Özellikle gençlere ve çocuklara sporu tanıtmak ve sevdirmektir. Bu kapsamda gençlik haftasını içinde barındıran Mayıs ayında sadece gençlik haftası ile yetinmedik, ay boyunca ve akabinde okullar kapanıncaya kadar her gün bir okulda öğrencilere ve velilere bilgilendirme ve sporu sevdirme gösterimiz gerçekleşmektedir. Gösterilerimizin yapılacağı okullarda tarihi ve zamanı önceden duyuruyoruz ki isteyen öğrenci velileri de bu etkinliğimizi izleme fırsatı buluyorlar. ” diye konuştu.
Velioğlu, "Bu etkinlikler kapsamında gençlerden ve velilerden olumlu dönüşler alıyor olmamız bizi ayrıca sevindiriyor. Zira sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Ayrıca spor yapan bireyin sağlıklı olma noktasında spor yapmayan bireyden daha sağlıklı ve mutlu olduğu gerçeğinden yola çıkarak, daha sağlıklı ve mutlu bir toplum bizim arzumuzdur." ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAKAN BAK, BATMAN’A GELİYOR
- 02“BATMAN ŞEHİR HASTANESİ’NE DE ÖDENEK BULUNMALIDIR”
- 03EKİNCİ “SORUNLARIMIZIN ÇÖZÜM İÇİN KÖPRÜ OLACAĞIZ”
- 04235 ASANSÖR MÜHÜRLENEREK KULLANIMA KAPATILDI
- 05TEMİZ BİR BATMAN İÇİN SAHADALAR
- 06ÇİFT ÇEVRE YOLU İÇİN BÜYÜK ADIM
- 07BARO BAŞKANI ÇAKAN, HAKKARİ BAROSU’NUN AÇILIŞINA KATILDI
- 08BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 09BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 10BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 11YANGINDAN ZARAR GÖREN FİRMALARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
- 12“UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEDE TÜM KURUMLAR ORTAK HAREKET ETMELİ”
- 13Objektif Gazetesi ve Radyo Yüksel'den Gastronomi Turizmine Anlamlı Ziyaret
- 14VALİ CANALP’TEN 15 TEMMUZ MESAJI “İRADE BİZİM, ZAFER BİZİM”
- 15Batman’ın Lezzet Mirası Emin Ellerde




Henüz Yorum yok