Petrol İş Genel Başkanı TP işçileriyle bir araya geldi
Petrol İş Genel Başkanı Ali Ufuk Yaşar, Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Kabaca, Turgut Düşova ve Mustafa Tekik beraberinde ki heyetle TP'nin son günlerde özelleştirme durumu ili ilgili Batman TP işçileriyle bir araya geldi.
Yaptığı konuşmasında Petrol İş Genel Başkanı Ali Ufuk Yaşar, "Hepinizin bildiği gibi son zamanlarda kuyu tamamlama, sondaj, sismik, bakım ve onarım bölümlerimizi TPIC'e bağlamak için girişimlerde bulundular. Bizler Genel Merkezde gerekli mücadeleyi verdik sizlerde burada iş bırakma eylemleri basın açıklamalarıyla destek verdiniz. Öncelikle sizlerin bu duruşunuzu tebrik ediyorum. Özelleştirmeyi engellemek için defalarca Enerji Bakanlığından randevu istedik ama bir türlü bu görüşme gerçekleşmedi. Fakat Enerji Bakanı müsteşarıyla bir görüşmemiz oldu. Konu hakkında detaylı bilgi verdik bu olayı çözmeleri için destek istedik."dedi.
Kuyu tamamlama, sondaj, sismik, bakım ve onarım bölümlerinin TPIC'e bağlanması durdurulduğunu belirten Yaşar, bu durumun böyle kalması temennisinde bulundu.
Son olarak Yaşar, özellikle Batman'lı Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in ve milletvekillerinin bu durum hakkında ellerinden geleni yapmasını istediklerini söyledi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ÇETSOS KURUYEMİŞ’TEN 4. ŞUBE ATAĞI
- 02YAZLA BİRLİKTE ÇİÇEKLERE İLGİ ARTTI
- 03ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI YAĞIŞA RAĞMEN SÜRÜYOR
- 04ÇOK SAYIDA RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- 05YAPICIOĞLU’NDAN “SUMUD FİLOSU” ÇAĞRISI
- 06BAŞKAN ŞANSİ “YÜRÜYÜŞÜMÜZ İNANÇ VE KARARLILIKLA SÜRÜYOR”
- 07Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 08ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 09SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 10EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 11BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 12ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 13BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 14Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti
- 15OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ




Henüz Yorum yok