AB PROJESİ KAPANIŞ KONFERANSI YAPILDI
Proje ortağı olan Batman İbni-Sina, Gazi, Özel Batman Basut Mesleki Teknik Anadolu Liselerinden öğrenci, öğretmen ve sağlık çalışanlarının dahil olduğu projenin eğitim ve staj çalışmaları 28.11.2015-07.02.2016 tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti, Avusturya ve Almanya hareketliliği başarıyla tamamlandı.
Olumlu sonuçlar elde edildi
Vali Yardımcısı Serap Özmen Çetin, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Vecheddin Acar, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ile proje kapsamında yer alan temsilci, öğrenci ve yetkililer ile çevre illerden sağlık temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen sonuç değerlendirme toplantısı Batman Bölge Devlet Hastanesi toplantı salonunda yapıldı. Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu toplantıya ilişkin şöyle bir değerlendirmede bulundu; “Birliğimiz projesine dahil olan öğrenci ve personellerin sağlık alanında motivasyonları, Avrupa Birliği farkındalığı, bilgi, beceri ve gözlem güçleri artmıştır. Eğitim ve staj sonucu kazandıkları bilgi ve becerilerinin artması ile sağlık sistemine yeni katılacak mesleki eğitim öğrencilerimizin daha kaliteli bir hizmet için çabalayacakları gözlemlenmiş olup, olumlu sonuçlar elde edilmiştir.” Pamukçu, Türkiye Ulusal Ajansına ve projede emeği geçenlere teşekkür etti. Konferansta katılımcılar yurtdışına gerçekleştirmiş oldukları staj ve eğitim ile ilgili görüş ve deneyimlerini paylaştılar. Projeye katılan sağlık Meslek Lisesi öğrencileri projede yer almaktan dolayı mutluluk duyduklarını, bu katılımın da bilgi, beceri ve gözlem güçlerini arttırdığını dile getirdiler. Emeği geçenlere teşekkür ettiler.
Europass Belgesi verildi
Proje kapsamında 82 katılımcı, Proje ile AB uyum sürecinde evde sağlık bakım hizmetleri standartlarının yükseltilmesine yönelik görmüş oldukları eğitimin tecrübelerinin artırılması, farklı bakış açılarının geliştirilmesi ve sağlık alanında ülkemizde verilen sağlık hizmetlerine ilişkin karşılaştırma noktasında çok faydalı olduğunu dile getirdiler. 82 katılımcıya Türkiye Ulusal Europass Merkezi tarafından onaylanan Europass Belgesi verildi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ÇİFTÇİ "RADYOLAR GÜNCELLİĞİNİ KORUYOR
- 02HABİZBİNİLİLER DERNEĞİ AÇILIYOR
- 03BAKAN ERSOY, BATMAN’A GELİYOR
- 04Batman, ramazan ayını dolu dolu geçirecek
- 05TOKİ BÖLGESİNE YENİ İÇME SUYU HATTI
- 06Batman, TÜBİTAK’tan 15 ödül aldı
- 07
- 08ELMA SOKAĞI 24 SAAT AYDINLATILDI
- 09AĞAR: 30 YILLIK ESNAFIM, OYLARINIZA TALİBİM
- 1011 ARAÇTA BİNLERCE KAÇAK ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ
- 11MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE KURULU TOPLANDI
- 12BAŞKAN AKSOY’DAN ANLAMLI HEDİYE
- 13BAB-GED Başkanı Demir: Radyolar hak ettikleri destek ve değeri görmüyor!
- 14KADINLARA DESTEK ÇALIŞMALARI MAHALLEDE ELE ALINDI
- 15MUHTARLAR TOPLANTISI STM’DE YAPILDI




Henüz Yorum yok