
“Dünya Çocuk Hakları Gününde çocuk katliamları sürüyor”
“Dünya Çocuk Hakları Gününde çocuk katliamları sürüyor”
HÜDA PAR Kadın Kolları Başkanı Şenay Coşkun, Dünya Çocuk Hakları Günü münasebetiyle açıklamalarda bulunarak özellikle Gazze'deki çocukların yaşadığı acılara dikkat çekti. Coşkun, “Dünya Çocuk Hakları Gününde çocuk katliamları sürüyor” dedi.
“VAHŞETE KARIŞAN BİRLEŞMİŞ MİLLETLER NE YAPIYOR?”
Coşkun, yaptığı açıklamada, "1989'dan buyana 35 yıldır 20 Kasım günü “Dünya Çocuk Hakları Günü” olarak kutlanıyor işte yine bir 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları gününde maalesef her gün gözümüzün önünde dünyanın birçok coğrafyasında farklı sebeplerle çocuklarımız katlediliyor ve bugünü Çocuk hakları günü olarak ilan eden kurumlar hiçbir şekilde bu Çocukların haklarını savunmuyor duyarsızca seyirci kalıyorlar. Bu Yaman çelişkinin en belirgin örneği ise 7 Ekim 2023tarihindenbuyana,yani411gündürİsrail terör rejiminin Gazze'de işlediği vahşette 18.000 civarında çocuk öldürülürken 35 binden fazla çocuk ya anne ve babasının her ikisin yada anne ve babasından birini yitirmiş durumdadır.Madem bugün yani 20 Kasım Birleşmiş Milletler tarafından Dünya Çocuk Hakları Günü olarak ilan edilmiş, O zaman bu çocuk katliamına bu vahşete karşın Birleşmiş Milletler ne yapıyor, nerededir?” dedi. Sistemin maneviyattan yoksun, materyalist, akıl ve neslin korumasından uzak eğitim ve insan yetiştirme metodundan dolayı, suç işleme yaşı ortaokul yaşlarına düştüğünü söyleyen Coşkun, "Ceza evlerinde birçok çocuk bulunmaktadır. Bir o kadarı da cezaevlerine düşme potansiyelinde olup, uyuşturucu, hırsızlık, siber ve organize suçlar girdabında savrulmaktadır.
Bu Çocukların hakkını kim nereye soracak? Diyarbakır’da Narin Güran kızımızın katilleri daha netleşmezken,başka çocukların yine ailelerinin eliyle öldürüldükleri haberleri basına düştü. Gündem bunlar lameşgulken “Yenidoğan Çetesi” diye lanet, vahşi bir sağlıkçı grubun daha yeni doğmuş, gözlerini hayata açmak için emanet edilen barbarlarca hayatlarından edildikleri haberlerini şaşkınlık içinde okuyoruz” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HAZİRAN’DA 64 BİN YOLCUYA HİZMET VERİLDİ
- 02RAMANLI’DAN ÇÖZÜM SÜRECİNE DESTEK
- 03EKMEĞE YENİDEN ZAM
- 04ÇETİN ABAYAY’IN FAİLLERİ SORULDU
- 056 AYDA 14 BİNİN ÜZERİNDE EVDE SAĞLIK ZİYARETİ
- 06AYAZ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 07SES BATMAN ŞUBESİ'NDEN TOPLU SÖZLEŞME ÇAĞRISI
- 08Trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı
- 09BATI ÇEVREYOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
- 10AYDINKONAK TRAFO MERKEZİ İNCELENDİ
- 11BATMAN TEKNOKENT’TEN 3 MİLYON DOLARLIK İHRACAT
- 12BANKA MÜDÜRLERİYLE NEFES KREDİSİ TOPLANTISI
- 13TARIMA DAYALI SERA OSB’NİN KURULUŞ SÜRECİ TAMAMLANMAK ÜZERE
- 14Başkan Kaplan’dan barış sürecine destek çağrısı
- 15KUZEYBATI ÇEVRE YOLUNA MODERN DOKUNUŞ
Henüz Yorum yok