Batman Umut Kervanı’ndan hayırseverlere çağrı
Basın ziyaretleri kapsamında İnsani Yardım Eğitim ve Kültür Derneği Batman Umut Kervanı Genel Başkanı M. Ali Işık, Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Doğu ve Genel Sekreter Faysal Rüzgar İLKHA Batman İrtibat Bürosunu ziyaret etti.
İLKHA Batman Temsilcisi M. Fatih Akgül tarafsından karşılanan Batman Umut Kervanı Genel Başkanı Işık ve yönetim kurulu üyeleri, çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Umut-Der Gıda Bankası ismini Batman Umut Kervanı olarak değiştirdiklerini hatırlatan Umut Kervanı Genel Başkanı Işık, "Hem isim hem de yönetim değişikliğine gittik. Bizde Batman Umut Kervanı yeni yönetimi olarak daha önceki kardeşlerimizden aldığımız bayrağı hakkıyla yerine getirmek için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Bizler daha fazla muhtaca ulaşmak için duyarlı insanların bize destek olmalarını istiyoruz." dedi.
Fakir ve muhtaçların gözünün hayırseverlerden gelen yardımlarda olduğunu belirten Işık, "Özellikle bu hayırlı üç aylarda fakirlerimiz gerçekten bir yardım beklentisi içerisindeler. Hayırseverlerimiz yardım veya zekâtlarını bizimle irtibata geçerek, muhtaç ailelere ulaştırabilirler. İstiyorlarsa kendileri bizzat gelerek, fakir aileleri yerinde tespit edip, yardımlarını verebilirler. Bizler zengin ve fakirlerin arasında bir köprü vazifesi görüyoruz." diye konuştu.
Fakirlere destek çağrısı
Konuşmasında mart ayı faaliyet raporunu da paylaşan Işık, şu bilgileri aktardı: "Mart ayında nakdi para yardımında toplamda 75 aileye yardımda bulunduk. Bunlardan 16 tanesi Suriyeli ailelerdir. 80 aileye gıda yardımında bulunduk. 15 aileye de giyim yardımında bulunduk. Mart ayı içerisinde toplam 170 aileye aynı ve nakdi olmak üzere 23 bin 260 TL yardımda bulunmuş olduk. Yardım konusunda hayırseverlerimizden destek bekliyoruz. Yardımlar bize geldikçe biz köprü vazifemizi yerine getirip daha çok fakirlere ulaşacağımız kanaatini taşıyoruz."
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TRAFİK KOMUTA VE KONTROL MERKEZİ HİZMETE AÇILDI
- 02PORTEKİZLİ BENNY, PETROLSPOR’A İMZA ATTI!
- 03BATMAN’DA ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ ALDI, YAZ TATİLİ BAŞLADI
- 04KALDIRIMLARDA YENİLEME ÇALIŞMASI BAŞLADI
- 05MÜDÜR CİĞER, OKUL İNŞAATLARINI İNCELEDİ
- 06ESAT EKREMOĞLU, MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELI’Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
- 07Temizlik Ekipleri Sahada Çalışmalarına Devam Ediyor
- 08UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 09Batman Çayı’nda mahsur kalan 5 kişi kurtarıldı
- 10Batman Çayı’na düşen vatandaş kurtarıldı
- 11EBRUYA GÖNÜL VERENLERİN ESERLERİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU
- 12Batman’da Zabıta Ekiplerinden Kaldırım ve Yol İşgallerine Müdahale
- 13Batman’da Sıcaklıklar Artıyor, Vatandaşlar Gölgelik Alanlara Yöneldi
- 14Batman Çayı’nda Acı Olay: Genç Hayatını Kaybetti
- 15TATİLCİLERE SAHTE REZERVASYON UYARISI




Henüz Yorum yok