JANDARMADAN 30 İLDE BÜYÜK OPERASYON
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 30 ilde son 6 aydır Jandarma ekiplerince yürütülen arazi taramalarında terör örgütlerine ait 144 mağara, sığınak ve barınma alanının imha edildiğini açıkladı.
Bakan Yerlikaya, operasyonlarda ele geçirilen mühimmat ve teçhizata ilişkin şu bilgileri paylaştı: 174 el bombası, 119 uzun namlulu silah, 58 mayın/EYP, 46 kilogram patlayıcı madde, 13 adet RPG-7 roketatar, havan, bombaatar ve lav silahı, 4 tabanca, 4 av tüfeği, 34 telsiz, 5 jeneratör, 16 bin 399 çeşitli ebat ve çapta mühimmat.
Ayrıca bu süreçte 18 terör örgütü mensubunun teslim olması sağlandı.
Operasyonların, Jandarma Özel Harekât (JÖH), Jandarma Komando, Güvenlik Korucuları ile Jandarma SİHA ve ATAK helikopterlerinin desteğiyle; Adıyaman, Ağrı, Ardahan, Artvin, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Iğdır, Kahramanmaraş, Kars, Mardin, Muş, Ordu, Osmaniye, Rize, Siirt, Sivas, Şırnak, Tokat, Tunceli ve Van’da gerçekleştirildiği belirtildi.
Bakan Yerlikaya “Jandarma İstihbarat Başkanlığımızı, TEM Daire Başkanlığımızı, İl Jandarma Komutanlarımızı ve kahraman jandarmamızı tebrik ediyorum. 675 bin kişilik İçişleri ailemizle, milletimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz görevimizin başındayız” ifadelerini kullandı.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KADINLARA DESTEK ÇALIŞMALARI MAHALLEDE ELE ALINDI
- 02MUHTARLAR TOPLANTISI STM’DE YAPILDI
- 03YEŞİLÇAM VE NOSTALJİ GECESİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 04BATSO, TRC3 BÖLGESİ İÇİN DİKA MASASINDA
- 05ELİF NAZ KÖSEOĞLU SOFYA’DAN MADALYALARLA DÖNDÜ
- 06BATMAN TARAFSIZ 12 YAŞINDA
- 07KÜLTÜR VE SANATTA 4,6 MİLYONLUK KATILIM
- 08AÇIK SİNÜS LİFT VE İMPLANT BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 09KOZLUK’TA ÖĞRETMENLERE KANSER FARKINDALIK EĞİTİMİ
- 10YAKLAŞIK BİN YETİM ÇOCUĞUN YÜZÜ GÜLDÜ
- 11RAMANLI: BU ZULÜM SON BULSUN
- 12İHH, YARDIMLARI 5 BİN AİLEYE ULAŞTIRACAK
- 13BATMAN’IN NÜFUSU 662 BİN 626’YA YÜKSELDİ
- 14Oduncu, “Bölge takımlarına yönelik ırkçı saldırılar meclis gündeminde”
- 15SERDAR TUNCER BATMAN’DA GENÇLERLE BULUŞTU




Henüz Yorum yok