Gazeteciler dernekleri birleşiyor
Gazeteciler dernekleri birleşiyor
Ercan Atay’ın Yeniden Başkanlığa seçildiği Batman Çalışan Gazeteciler Derneği 3. Olağan Kongresinde Çalışan Gazeteciler Derneği ile Mezopotamya Gazeteciler derneği birleşme kararı aldılar.
Batman Çalışan Gazeteciler Derneği, 3. Olağan Kongre nedeniyle seçime gitti. Recep Kavuş’un divan başkanlığı yaptığı seçimde 40 delege oy kullandı. Seçimde Gazeteci Ercan Atay, yeniden Dernek Başkanlığına seçildi. Gap Gazetesi Sahibi Mansur Obut, Haber Gazetesi Sahibi Ferhat Malgir, Demokrat Gazetesi Sahibi Nimet Dal, Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Şükrü Yıldırım, Batman Sonsöz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hatice Türkan ve Anadolu Ajansı Batman Temsilcisi Selman Tur, asil üyeler olarak yönetime girdi.
KONGREDEN BİRLEŞME KARARI ÇIKTI
Kongreye Mezopotamya Gazeteciler Derneği Başkanı M. Şah Ayaz katılırken, Kongre sırasında Batman Çalışan Gazeteciler Derneği ile Mezopotamya Gazeteciler Cemiyetinin birleşme kararı açıklandı. Tek çatı altında çalışma yürütme kararı aldıklarını belirten Mezopotamya Gazeteciler Derneği Başkanı M. Şah Ayaz “Sorunlarımızı daha güçlü bir sesle dile getirebilmek için birleşme kararını önemsiyoruz. Yönetimsel olarak birleşme müzakerelerinde bulunup, Batman’daki cemiyetleri bir çatı altında toplamayı düşünüyoruz.” dedi. Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Ercan Atay ‘da “Zor bir mesleği icra ediyoruz. Herkesin, kendini tüm yaşananlardan uzak tutmaya çalıştığı bir süreçte biz gazeteciler ise ateşten gömlek giyip, suya sabuna dokunmaya çalışıyoruz. Baskı altında tutuluyoruz. Ama bir olduğumuz sürece daha güçlü duruyoruz. Bu yüzden dernek çatısı altında olup, gücümüze güç katan tüm meslektaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01Modern Aile Mezarlığı defin işlemlerine açıldı
- 02Müdür Gümüş’ten OSB Başkan Vekili Vecdin Nasıroğlu’na ziyaret
- 03ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ’NDEN 1 MİLYON TL KREDİ DESTEĞİ
- 04Batman İl Özel İdaresi araç ve makine parkını güçlendirdi
- 05Otobüs Şoförlerine ‘Vatandaşlara Daima Nazik Yaklaşın’ Eğitimi
- 06Esnafa Uygun Fiyatlı Araç Fırsatı Sürüyor
- 07“Temiz Mahalle” Uygulaması düzenli olarak devam ediyor
- 08HASANKEYF’TE VİLLA İMARININ ÖNÜ AÇILDI
- 09Batman Emek ve Demokrasi Platformu 2026 bütçesine tepki gösterdi
- 10Kozluk’a yeni Dahiliye Uzmanı atandı
- 11UYANIK: “ESNAF SEÇİMDEN SEÇİME HATIRLANMAK İSTEMİYOR”
- 12Yetimler Vakfı, Afrika'daki Mazlumlar İçin Destek Çağrısında Bulundu
- 13Batman Nüfus İl Müdürlüğü’nden Personeline Önemli Promosyon Anlaşması
- 14ISMARLAMA GİYİM HÂLÂ GÖZDE
- 15YENİ HASTANE İÇİN HIZLANDIRMA TALEBİ




Henüz Yorum yok