AK Parti de “Vakit GERCÜŞ Vakti” Seçim Lokali Açıldı
Milletvekili adaylarının Seçim Lokalinde yapmış oldukları konuşmada;
24 Haziran seçimleri ülkemiz ve Gercüş için önemli bir geçiş olacaktır. İlçemiz Gercüş’te desteklerini esirgemeyen bizleri büyük bir heyecan ve teveccüh ile karşılayan dava arkadaşlarımıza değerli Gercüş’lü hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyoruz.
Bizleri bağrına basan Gercüş halkına minnettarız. Halkımızın gösterdiği bu sevgi 24 Haziran da bizleri şaha kaldıracak inşallah. Gercüş’te yoğun sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarımızın coşkulu karşılaması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.
Gercüş 24 Haziran seçimlerine hazırdır. Gercüş İlçemize bağlı Yolağzı Mahalle sakinlerimizle seçim lokalinde biraraya geldik. Köy statüsünden mahalle statüsüne geçişi ile mahallemizin beklentilerini ve 24 Haziran seçimlerini konuştuk.
Kayapınar Beldemizden ayrıldıktan sonra Babınir köyüne geçerek halkımızla buluştuk. Halkımız burada da bizlere yoğun sevgi gösterisinde bulundular
Gercüş İlçemiz Kayapınar Beldemizde seçim lokalimize geçerek hemşehrilerimizle buluştuk. Lokal ziyaretimiz sonrası vefat eden bir vatandaşımızın taziyesine katılarak başsağlığı dileklerimizi ilettik. Gercüş İlçemiz Hisar köyünde vatandaşlarımızla kucaklaştık. Gösterdikleri yakın ilgiden dolayı Hisar Köyü’nde yaşayan vatandaşlarımıza da teşekkür ediyoruz.Her bir vatandaşımızla tek tek tokalaştığımız Gercüş’te esnafımızı ziyaret ettik, destek aldık, dua aldık. Gercüş’te hemşehrilerimizle dertleştik seçimleri konuştuk.
Hedef ve hizmetlerimizi gerçekleştirmek için hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Biz millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik.” Diyerek Seçim Koordinasyon Merkezinin düzenlemiş olduğu iftar programına katılım sağladıktan sonra Gercüş İlçe teşkilatına ve SKM yönetimine teşekkür eden, Batman Milletvekili Adayları ev ziyaretleri yaparak İlçeden ayrıldılar.(Skm Batman)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU “20 YILI PLANLAYARAK HAREKET ETMEMİZ GEREKİYOR”
- 02PEDALLAR BU KEZ SAĞLIK İÇİN DÖNDÜ
- 03EKMEN'DEN FAİLİ MEÇHUL SORU ÖNERGESİ
- 04PETROL CİTY, GÜNEŞ ENERJİSİNDEN FAYDALANACAK
- 05BAŞKAN ÇETİN, ULUSLARARASI BAŞARIYA İMZA ATAN GENÇLERİ AĞIRLADI
- 06KALDIRIMI İŞGAL EDENE AĞIR CEZA
- 07'NİYET ETTİM ÖRTÜNMEYE' ETKİNLİĞİ
- 08HAŞERELERE TEKNOLOJİ DESTEKLİ MÜCADELE!
- 09İluh Caddesi’nde Metruk Binalar Yıkılıyor
- 10Batman Anadolu Lisesi Türkiye Şampiyonu Oldu
- 11Batman’da istismar iddiaları sonrası yürüyüş çağrısı
- 12İŞ DÜNYASI VE SİYASET AYNI HEDEFTE BULUŞTU
- 13ÇETİN : "SENDİKALAR VE SİVİL TOPLUM EN GÜÇLÜ TAŞIYICI KOLONLARDIR"
- 14Güzellik sektörüne yeni soluk
- 15VALİ YARDIMCISI TANRISEVEN’E ANLAMLI ÖDÜL




Henüz Yorum yok