Batman'da uyuşturucu sorunu masaya yatırıldı
İçişleri Bakanlığınca 81 ilde aynı anda gerçekleştirilen 'Uyuşturucu ile Mücadele Değerlendirme Toplantısı'nda Batman'da yürütülen çalışmalar Vali Hulusi Şahin başkanlığında masaya yatırıldı.
Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya; Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutan Vekili, ilgili kamu kurum yöneticileri ve Yeşilay Batman Şubesi Başkanı katıldı.
Vali Şahin'in açılış konuşmasıyla başlayan toplantı; İl Sağlık Müdürlüğü'nden görevli Sosyolog Mehmet Erdem'in uyuşturucu ile mücadele kapsamında Batman'da yürütülen çalışmalara ilişkin yaptığı bilgilendirme sunumunun ardından bir sonraki dönemde yürütülecek çalışmalar ele alınarak görüşüldü.
Batman'da uyuşturucu kullanımı ve satışına karşı ilgili kurumların koordineli bir şekilde azim ve kararlıkla mücadele ettiğini belirten Şahin, Batman'daki metruk binaların büyük oranda yıkıldığını, okulların çevrelerinde denetimlerin artırıldığını ve okullarda kamera sisteminin büyük oranda tamamlanarak kent güvenlik sistemine entegre edildiğini söyledi.
Şahin, il merkezinde ve ilçelerde kamuya açık parklara kamera takılması konusunda ilgili kurumlarca gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.
Toplantı, uyuşturucu ile mücadelede yürütülecek çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAHÇELİEVLER’DE SİLAHLI PANİK
- 02“SAHAMIZ KAPANMASIN, TAHRİKLERE KAPILMAYALIM”
- 03PETROLSPOR CEZAYA TAKILMADI 4-1
- 04PETROL-İŞ, ''TPAO'DA LİYAKAT YOK SAYILIYOR''
- 05KUYTUL, BATMAN’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
- 06PWK’den Dünya Anadil Günü mesajı : “Dilimiz varlığımızdır”
- 07MÜSİAD BATMAN'DAN ANLAMLI İFTAR
- 08MUZAFFER NASIROĞLU’NDAN GENÇLİĞE TAM DESTEK
- 09FEKİYE TEYRA TAZİYEEVİ TIKLIM TIKLIMDI
- 10KÜRTÇE DİLİ İÇİN YÜRÜDÜLER
- 11BATMAN’DA ZEYNEL KÜRSEP’İN AKIBETİ SORULDU
- 12VALİ CANALP’A VERGİ HAFTASI ZİYARETİ
- 13KUDRET CAMİİ’NDE GÖNÜL SOFRASI KURULDU
- 14RAMAZAN’DA UÇACAKLARA HAVALİMANI HATIRLATMASI
- 15Petrol-İş’ten Viking’te Sendikalaşma tepkisi : “Baskılar bizi yıldıramaz”




Henüz Yorum yok