“Dünya Çocuk Hakları Gününde çocuk katliamları sürüyor”
“Dünya Çocuk Hakları Gününde çocuk katliamları sürüyor”
HÜDA PAR Kadın Kolları Başkanı Şenay Coşkun, Dünya Çocuk Hakları Günü münasebetiyle açıklamalarda bulunarak özellikle Gazze'deki çocukların yaşadığı acılara dikkat çekti. Coşkun, “Dünya Çocuk Hakları Gününde çocuk katliamları sürüyor” dedi.
“VAHŞETE KARIŞAN BİRLEŞMİŞ MİLLETLER NE YAPIYOR?”
Coşkun, yaptığı açıklamada, "1989'dan buyana 35 yıldır 20 Kasım günü “Dünya Çocuk Hakları Günü” olarak kutlanıyor işte yine bir 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları gününde maalesef her gün gözümüzün önünde dünyanın birçok coğrafyasında farklı sebeplerle çocuklarımız katlediliyor ve bugünü Çocuk hakları günü olarak ilan eden kurumlar hiçbir şekilde bu Çocukların haklarını savunmuyor duyarsızca seyirci kalıyorlar. Bu Yaman çelişkinin en belirgin örneği ise 7 Ekim 2023tarihindenbuyana,yani411gündürİsrail terör rejiminin Gazze'de işlediği vahşette 18.000 civarında çocuk öldürülürken 35 binden fazla çocuk ya anne ve babasının her ikisin yada anne ve babasından birini yitirmiş durumdadır.Madem bugün yani 20 Kasım Birleşmiş Milletler tarafından Dünya Çocuk Hakları Günü olarak ilan edilmiş, O zaman bu çocuk katliamına bu vahşete karşın Birleşmiş Milletler ne yapıyor, nerededir?” dedi. Sistemin maneviyattan yoksun, materyalist, akıl ve neslin korumasından uzak eğitim ve insan yetiştirme metodundan dolayı, suç işleme yaşı ortaokul yaşlarına düştüğünü söyleyen Coşkun, "Ceza evlerinde birçok çocuk bulunmaktadır. Bir o kadarı da cezaevlerine düşme potansiyelinde olup, uyuşturucu, hırsızlık, siber ve organize suçlar girdabında savrulmaktadır.
Bu Çocukların hakkını kim nereye soracak? Diyarbakır’da Narin Güran kızımızın katilleri daha netleşmezken,başka çocukların yine ailelerinin eliyle öldürüldükleri haberleri basına düştü. Gündem bunlar lameşgulken “Yenidoğan Çetesi” diye lanet, vahşi bir sağlıkçı grubun daha yeni doğmuş, gözlerini hayata açmak için emanet edilen barbarlarca hayatlarından edildikleri haberlerini şaşkınlık içinde okuyoruz” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MAHALLELERDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 02SU KAYIPLARINA BÜYÜK DARBE
- 03İL BAŞKANI ŞAHİN “GAZZE’DEKİ İNSANİ KRİZİN HER GEÇEN GÜN DERİNLEŞİYOR”
- 04GÖKMEN BEBEK, 62 GÜNLÜK YAŞAM MÜCADELESİNİ KAZANDI
- 05İL BAŞKANI ÇETİN’DEN BAŞSAVCI ARIDURU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
- 06Batman’da Kadın İstihdamına Güç Katacak Destek
- 07MAİLO, UYUŞTURUCUNUN KOKUSUNU ALDI
- 08GİRİŞİMCİLİK AKADEMİSİ İLK ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI
- 09ORYANTİRİNG’TE BÜYÜK BAŞARI: 3 TAKIM TÜRKİYE FİNALLERİNDE
- 10STK TEMSİLCİLERİNE GÖĞÜS HASTALIKLARI EĞİTİMİ
- 11YENİ KENT MEZARLIK BAĞLANTI YOLU ASFALTLANDI
- 12TGK AKADEMİ ANKARA’DA HİZMETE AÇILDI
- 13KUZEYDOĞU ÇEVRE YOLU BATMAN TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK
- 14PETROLSPOR, SOL BEK SUBAŞI’YLA ANLAŞTI
- 15OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI




Henüz Yorum yok