İL BAŞKANI ŞANSİ VE TEŞKİLAT ÜYELERİ KAN VERDİ
AK Parti Batman İl Başkanlığı, toplumsal dayanışmaya katkı sağlamak ve kan bağışının önemine dikkat çekmek amacıyla Kızılay Batman Kan Merkezi iş birliğinde anlamlı bir kampanyaya imza attı.
AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile çok sayıda teşkilat mensubu kan bağışında bulundu.
Sabah saatlerinden itibaren AK Parti İl Binası önünde kurulan mobil kan merkezinde başlayan bağış programı, gün boyu yoğun katılımla devam etti.
Programda konuşan İl Başkanı Hüseyin Şansi, kan bağışının hem insani hem de toplumsal bir sorumluluk olduğuna dikkat çekerek “Bir ünite kan, üç can demektir. Bu bilinçle hareket ediyoruz. AK Parti teşkilatları olarak sadece siyasette değil, hayatın her alanında toplum yararına çalışmalar yürütmeye devam edeceğiz. Kan bağışı, gönülden gönüle uzanan en anlamlı dayanışmadır” dedi.
Etkinliğe katılan vatandaşlar ve partililer, kan bağışının sadece ihtiyaç sahipleri için değil, toplumun tüm kesimleri için bir farkındalık vesilesi olduğunu ifade ederek kampanyayı memnuniyetle karşıladılar.
AK Parti Batman İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada “Kan bekleyen milyonlara umut olmak için düzenlenen bu tür etkinliklerin süreceği” bildirildi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BA-MED’DEN 26 HAZİRAN’DA UYUŞTURUCUYA KARŞI FARKINDALIK ÇAĞRISI
- 02Dağ Keçisi Yolunu Mu Şaşırdı? Yaklaşık 50 Yıl Sonra Yeniden Görüldü
- 03MÜDÜR CİĞER, PİKTES ÖĞRETMENLERİYLE BULUŞTU
- 04VALİ CANALP’A ÖZEL GÜVENLİK HAFTASI ZİYARETİ
- 05TRAFİK KOMUTA VE KONTROL MERKEZİ HİZMETE AÇILDI
- 06PORTEKİZLİ BENNY, PETROLSPOR’A İMZA ATTI!
- 07BATMAN’DA ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ ALDI, YAZ TATİLİ BAŞLADI
- 08KALDIRIMLARDA YENİLEME ÇALIŞMASI BAŞLADI
- 09MÜDÜR CİĞER, OKUL İNŞAATLARINI İNCELEDİ
- 10ESAT EKREMOĞLU, MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELI’Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
- 11Temizlik Ekipleri Sahada Çalışmalarına Devam Ediyor
- 12UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 13Batman Çayı’nda mahsur kalan 5 kişi kurtarıldı
- 14Batman Çayı’na düşen vatandaş kurtarıldı
- 15EBRUYA GÖNÜL VERENLERİN ESERLERİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU




Henüz Yorum yok