İSTANBUL’DA BATMANLILAR VAKFI İÇİN ÖNEMLİ ADIM
İstanbul’da kurulacak olan Batman Vakfı çalışmaları kapsamında bir araya geldi. İstanbul’daki hemşehrilerimizin birlik ve dayanışmasını güçlendirecek bu önemli adım için düzenlenen istişare toplantısına AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi de katıldı.
Toplantıda, vakfın kuruluş süreci, hedefleri ve çalışma yöntemleri hakkında kapsamlı fikir alışverişinde bulunuldu. İl Başkanı Hüseyin Şansi yaptığı değerlendirmede “Bizler nerede olursak olalım, hemşehrilerimizin faydasına, Batman’ımızın yarınlarına hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu vakıf, İstanbul’daki Batmanlıların sorunlarına çözüm üretme ve güçlü bir iletişim ağı kurma noktasında önemli bir adım olacaktır” ifadelerini kullandı.

Kurulacak Batmanlılar Vakfı ile birlikte İstanbul’da faaliyet gösteren tüm derneklerin tek çatı altında toplanması ve ortak hedefler doğrultusunda hareket etmesi amaçlanıyor. Vakfın en önemli hedeflerinden birinin ise Batman’ın lobi gücünü artırmak olduğu vurgulandı.
Toplantıya katılan hemşehriler, bu vakfın yalnızca İstanbul’daki Batmanlılara değil, aynı zamanda Batman’ın sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine de katkı sağlayacağı görüşünde birleşti.
İl Başkanı Hüseyin Şansi, toplantıya katılım sağlayan ve vakfın kurulması için emek verecek tüm hemşehrilerine teşekkür ederek “Ortak gayemiz Batman’dır” mesajını verdi.
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01EMNİYET’TEN ÇEVRE YOLU’NDA GECE DENETİMİ
- 02ARGUNAĞA , “BATMAN İÇİN DEPREM ÖNLEMLERİ ERTELENMEMELİ”
- 03KUYUMCU SOYGUNUNU YAPAN ŞÜPHELİLER YAKALANDI
- 04Batman’da kuyumcu soygunu : Maskeli şahıslar altınlarla kaçtı
- 05TİCARET BORSASI ULUSLARARASI FORUMDA BATMAN’I TEMSİL ETTİ
- 06SANAT ETKİNLİKLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
- 07RAMAZAN ÖNCESİ MARKETLERE SIKI DENETİM
- 08VALİ CANALP “YATIRIM YAPMAK İSTEYENE KAPIMIZ AÇIK”
- 09İL BAŞKANI YILMAZ “TÜRKİYE’NİN BİRLEŞTİRİCİ BİR SİYASETE VE DEVA İKTİDARINA İHTİYACI VAR”
- 10CEMAL KAYA’DAN KRİTİK ELAZIĞSPOR MAÇI ÖNCESİ TARAFTARA DAVET
- 11BATMAN'DA ASAYİŞ OLAYLARI AZALDI
- 127 SÜRÜCÜYE 35 BİN TL’Yİ AŞAN CEZA
- 13“BU DAVADA ESKİ-YENİ YOK, EMEK VE VEFA VAR”
- 14POS KOMİSYON ÜCRETLERİ MAKUL SEVİYEYE ÇEKİLMELİ
- 15UYUŞTURUCU OPERASYONU: 5 ŞAHIS TUTUKLANDI




Henüz Yorum yok