KISMET ÇELİK “SANDIĞIMIZ VE EMANETİNİZ EMİN ELLERDE”
KISMET ÇELİK “SANDIĞIMIZ VE EMANETİNİZ EMİN ELLERDE”
İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, önümüzdeki seçimlerde halk adına sandığında emanetlerinin de güvende olacağını söyledi.
İYİ Parti Seçim İşleri Başkanlığı olarak Diyarbakır’daydık. Diyarbakır İl Başkanlığımızın ev Sahipliğinde, Diyarbakır, Batman ve Bingöl teşkilatlarımızla seçim işleri ve seçim güvenliği konularında çalışma yapmak üzere toplandık diyen İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik “Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en derin siyasi ve ekonomik krizlerinden birini yaşıyor. Toplumsal, siyasal ve ekonomik sorunlar her geçen gün artarak etkisini ağır bir biçimde gösteriyor. Eğitimden sağlığa, ekonomiden adalete, özgürlükten güvenliğe akla gelen her alanda yaşanan çok yönlü kriz hali, vatandaşlarımızın sadece gündelik hayatlarını olumsuz etkilemekle kalmıyor, geleceğe yönelik umutlarını da yok ediyor.

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in liderliğinde, kuruluşumuzdan bugüne hızla ilerlediğimiz iktidar yolunda, doğudan batıya, kuzeyden güneye Türkiye’yi güneşli, huzurlu, bereketli günlere kavuşturmak için canla başla çalışıyoruz.
Önümüzdeki seçim ülkemizin ve milletimizin geleceği için hayati önem taşıyor. Bu seçim, giderek totaliterleşen, adaletin ve liyakatin olmadığı, hukukun üstünlüğü yerine güçlünün hukukun hüküm sürdüğü, Partili Cumhurbaşkanlığı Sisteminden kurtulup, demokrasimizin güçleneceği, denge ve denetim sisteminin temin edildiği ve milletin temsilcilerinin söz sahibi olduğu Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme geçmek için bir fırsattır. Ülkece güneşli, güzel günlere kavuşmak için sandığın gelmesini bekliyoruz. İnanın, çok az kaldı” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MAHALLELERDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 02SU KAYIPLARINA BÜYÜK DARBE
- 03İL BAŞKANI ŞAHİN “GAZZE’DEKİ İNSANİ KRİZİN HER GEÇEN GÜN DERİNLEŞİYOR”
- 04GÖKMEN BEBEK, 62 GÜNLÜK YAŞAM MÜCADELESİNİ KAZANDI
- 05İL BAŞKANI ÇETİN’DEN BAŞSAVCI ARIDURU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
- 06Batman’da Kadın İstihdamına Güç Katacak Destek
- 07MAİLO, UYUŞTURUCUNUN KOKUSUNU ALDI
- 08GİRİŞİMCİLİK AKADEMİSİ İLK ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI
- 09ORYANTİRİNG’TE BÜYÜK BAŞARI: 3 TAKIM TÜRKİYE FİNALLERİNDE
- 10STK TEMSİLCİLERİNE GÖĞÜS HASTALIKLARI EĞİTİMİ
- 11YENİ KENT MEZARLIK BAĞLANTI YOLU ASFALTLANDI
- 12TGK AKADEMİ ANKARA’DA HİZMETE AÇILDI
- 13KUZEYDOĞU ÇEVRE YOLU BATMAN TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK
- 14PETROLSPOR, SOL BEK SUBAŞI’YLA ANLAŞTI
- 15OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI




Henüz Yorum yok