EKMEN 'HİÇBİR KAZANIM KAYBEDİLMEYECEK'
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı, CHP Mersin Milletvekili Adayı Mehmet Emin Ekmen, "Altılı masa ile ortaya konan birliktelik, siyasi tarihimizde emsali görülmemiş bir şekilde, Türkiye'nin tüm renklerini, bütün çeşitliliğini, zenginliğini bir araya getirip gerçek bir Türkiye fotoğrafı ortaya koymuştur.
Bizler kendimiziz, kendimiz olmaktan vazgeçmiyoruz ama yanımızdakine saygı gösteriyoruz. Birey olarak haklarımızı korurken; topluma da hizmet etmek istiyoruz. Millet İttifakı işte bu amaç doğrultusunda kuruldu ve bu amaç doğrultusunda çoğulculuğu, bir arada yaşama duygusunu ve özgürlükleri korumak için var olmuştur. Ve biz Cumhuriyetimizin 2'nci yüzyılında Cumhuriyetimizin kurucu temel değerlerine sahip çıkarak; ülkemizi, muasır medeniyetlerin seviyesinin de üstüne çıkarmak için hizmet edeceğiz. İktidarımızda Türkiye'de hiçbir ayrımcılık yapmadan, her bir vatandaşımızı anasından doğduğu gün elde ettiği haklarıyla ve sonradan yaptığı tüm tercihleriyle saygın bir vatandaş kabul edecek ve Türkiye'yi onun için yaşanılabilir bir ülke haline getireceğiz.
Biz özgürlükçü laiklik anlayışımızla devleti; herhangi bir dini, felsefi, siyasi görüşün sopasına çevirmeden; her bir inanç ve inançsızlık grubu için yaşanılabilir bir ülke haline getireceğiz. Biz yetimin hakkını koruyacak, gençlerimizin ülkeyi terk etmediği; annelerimizin sabah beslenme çantasına ne koyacağı endişesini taşımadığı bir ülke inşaa edeceğiz. Tüm bunlar sadece bir iktidar değişikliği ile ve sadece 13'ncü Cumhurbaşkanımızın özgürlüğe, haklara, refaha, zenginliğe ve demokrasiye yönelik yapacağı ilk konuşma ile elde edilmeye başlayacaktır.
15 Mayıs sabahı hep birlikte yepyeni bir Türkiye'ye uyanacağız. Millet ittifakı iktidarında hiçbir vatandaşımız Cumhuriyetin 100 yılında elde ettiği hiçbir kazanımını kaybetmeyecek. Türkiye'deki her bir vatandaş hak ettiğini alacak. Bu anlayışla ortak Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu ve ortak listemiz Cumhuriyet Halk Partisi listelerine oy istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ÇİFTÇİ: YEREL ESNAFTAN ALIŞVERİŞ YAPIN
- 02“Ramazan, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel zamanıdır”
- 03Ramazan ayında kırmızı ete zam gelir mi?
- 04TOPRAKLA BULUŞAN YÜZLERCE FİDAN…
- 05ZABITA'DAN 12 İŞLETMEYE CEZA
- 06KIZARTMA YAĞINDAN UYUŞTRURUCU ÇIKTI
- 07HASANKEYF’TE TUR REHBERLERİNE TANITIM PROGRAMI
- 08“VATANDAŞIN OMZUNDAKİ BÜYÜK YÜKÜ HAFİFLETİYORUZ”
- 09BAŞKAN DEMİR’DEN RAMAZAN AYI MESAJI
- 10Diyetisyen Bağcı’dan Ramazan’da Gece Atıştırmalarına Dikkat Uyarısı
- 1145 KİLOGRAM METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 12BATMANLI SİYASİLERDEN RAMAZAN-I ŞERİF MESAJLARI
- 137 ALANDA 6 İL BİRİNCİLİĞİ
- 14REAL KONAK HOTEL GOTÜRKİYE PLATFORMUNDA
- 15NASIROĞLU’NDAN İLUH DEVLET HASTANESİ’NE ZİYARET




Henüz Yorum yok