VALİ ŞAHİN, ARTAN FİYATLARA DİKKAT ÇEKTİ
Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, kamu hizmetlerinde yapılan işlerde artan maliyetler nedeniyle ilgili kurum yöneticilerini yatırım proje bedellerini ve bütçelerini buna göre ayarlanması konusunda uyarılarda bulundu.
Yatırım projeleri hakkında açıklama yapan Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin “16 kuruluşa ait 134 proje bulunmaktadır. Bu projelerin toplam proje tutarı 6 milyar 788 milyon 410 bin TL olup, bu projeler için önceki yıllar harcamaları da dahil olmak üzere 2022 yılı 2. Dönem itibariyle 1 milyar 592 milyon 999 bin TL harcama yapılmıştır. 2022 yılında ayrılan ödenek tutarı 1 milyar 668 milyon 007 bin TL’dir. Bu ödeneğin 539 milyon 813 bin TL’si harcanmıştır. Yapılan harcamaya göre proje genelinde nakdi gerçekleşme oranı % 27,74, fiziki gerçekleşme oranı ise % 26,74’tür” diye konuştu.
Projelerin genel durumuna değinen Vali Şahin; 16 kuruluşa ait toplam 134 projeden, 10 tanesinin tamamlandığını, 76 tanesinin devam etmekte olduğunu, 35 tanesinin ihale aşamasında olduğunu ve 13 tanesine ise henüz başlanılmadığını ifade etti. Konuşmasının sonunda projelerin hayata geçirilmesinde emeği geçen tüm kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkür eden Şahin, yükselen emtia fiyatlarına dikkat çekerek, yatırım proje bedellerini ve bütçelerini buna göre ayarlanması konusunda yöneticilere uyarılarda bulundu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01
- 02
- 03FİYAT ARTIŞLARINA DENETİM
- 04İHA-1 PİLOT EĞİTİMİ TAMAMLANDI
- 05“ESNAF YALNIZ BIRAKILMAMALI”
- 06ASENALAR ŞAMPİYONLUĞA ÇOK YAKIN
- 07PETROL MAHALLESİ ESNAFINA ZİYARET
- 08TARIM KREDİ’NİN ALIM KARARI ÜRETİCİYİ UMUTLANDIRDI
- 09“MERETO, BÖLGE TURİZMİNİN YENİ ROTASI OLACAK”
- 10YOL AÇMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 11ŞEHİR GİRİŞLERİ MODERN VE ESTETİK BİR GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR
- 12DEV DEPODA YANGIN
- 13NASIROĞLU, YATIRIM GÜNDEMİNİ CEVDET YILMAZ’A İLETTİ
- 14Büro Memur-Sen’den Başsavcı Barış Arıduru’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
- 15Kur'an kurslarında 2026 Yılı Yaz Kur'an Kursları bugün itibarıyla başladı




Henüz Yorum yok