Muhtarlar ve kurum müdürleri bir araya geldi
Batman Valiliği tarafından organize edilen iftar yemeğinde, kentteki muhtarlar ve kamu kurum müdürleri bir araya geldi. İftar yemeğine Vali Ahmet Deniz, Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, kamu kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Vali Deniz, Ramazan ayının birlik, beraberlik, huzur ve güven içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.
Muhtarlara hitaben bir konuşma yapan Vali Deniz, "Vatandaşa ulaşma açısından onların istek ve taleplerini getirenler sizlersiniz. Kurum müdürlerimiz de aramızdalar bu gün hep beraberiz. Çünkü her zaman beraber çalışıyoruz. Karşılıklı arz talep ilişkilerini, kurumlarımız sizlerle beraber çözüm üretmeye çalışıyoruz. Çünkü doğrusu da budur. Sizler direk alandasınız, vatandaşlarımızın isteklerini bizlere kurumlarımıza ileten kişilersiniz. Çok güzel, uyumlu, ahenkli bir çalışma sistemimiz var. Çok da güzel gidiyor. Allah (celle celaluhu) sizlerden razı olsun.” dedi.
Herkesin muhtaçlarla dayanışma içerisinde olması gerektiğini belirten Vali Deniz, “Halkımızın ihtiyaç ve talebini yerine getirmek özellikle fakir ve fukaranın istek, talep ve isteklerini karşılamak. Bizim ulaşamadığımız birileri varsa mutlaka ve mutlaka bize iletin. Özellikle Ramazan ayında herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ramazanın rahmeti, bereketi ve güzelliklerini bütün insanlarımıza iletmeye çalışıyoruz. Eğer bir yerde ulaşamadığımız bir sıkıntı varsa o bizi üzer. İnşallah ilimiz güzel, canlı, hareketli daha da güzele gidecek bunu hep beraber sağlayacağız. Yeter ki birlik beraberliğimizden ve kardeşlik hukukumuzdan taviz vermeyelim.” ifadelerini kullandı.

“Biz insanlarımıza hizmet için buradayız”
İnsanlara hizmet için görevde olduklarını söyleyen Vali Deniz, “Huzur olunca yatırımcılar, turizmciler gelir. Otellerin yüzde 80’i dolu. Organize sanayide kamulaştırmayı bitirdik. Parselasyon işlemlerine başladık. Yakın zamanda tahsiste bulunacağız. 150-200 tane firma var. Bu firmalar huzur oluğu için geliyorlar. Biz insanlarımıza hizmet için buradayız. Türkiye vatandaşıyla beraber büyük bir devlet halk olmadan devlet diye bir şey olmaz. Türkiye’ye yönelik büyük operasyonların yapıldığını görüyorsunuz. Bu operasyonlar Türkiye kendine geldiği için yapılıyor. Kendimize geldik biraz etrafa ne oluyor demeye başladık her türlü tehdit, şantaj, darbe girişimi, terör örgütleri saldırıyorlar. Ancak bu cendereden biz bir ve beraber olarak kardeşçe yürekli bir şekilde kenetlenerek çıkarız.” diye konuştu.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 0123 NİSAN COKUYLA KUTLANDI
- 02500 BİN ÖĞRETMENE ŞİDDETLE MÜCADELE EĞİTİMİ
- 03VALİ CANALP, KOLTUĞUNU MİNİK EREN’E DEVRETTİ
- 04METRUK YAPILAR BİRER BİRER ORTADAN KALDIRILIYOR
- 0523 NİSAN ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI
- 06TÜZÜN, “BİSMİLLAH DİYEREK SAHAYA İNİYORUZ''
- 07ERDEMLİ GENÇLİK’TEN GENÇLERE ÇAĞRI “BİRLİKTE ÜRETELİM”
- 08SOLİN CADDESİ’NE 100 TESPİH AĞACI DİKİLİYOR
- 09KARDELEN MAHALLESİ’NDE 23 NİSAN’A ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK
- 10“65 İlde, 25 ülkede sahadayız”
- 11BATMAN BAROSU'NDAN ''BARIŞ SÜRECİ'' PANELİ
- 12Kardelen Mahallesi’nde 23 Nisan’da temsili muhtar çocuk oldu
- 13VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 14TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 15BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI




Henüz Yorum yok