‘Öğretmen Buluşmalarının’ ilk toplantısı yapıldı
Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yeni eğitim öğretim yılında ‘Öğretmen Buluşmalarının’ ilk toplantısı gerçekleşti. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran başkanlığında gerçekleşen toplantıya ‘KEP 2 Projesi’ kapsamında kız çocuklarının okula kazandırılması için ev ziyaretleri yapan öğretmenler katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran; eğitime kazandırılan her kız çocuğunun geleceğe tutulan bir ışık olduğunun altını çizdi.
Kurtaran “Bakanlığımızın, özellikle 8. sınıftan sonra eğitimlerine devam etme imkânı bulamayan veya bu fırsatları ellerinden alınan kız çocuklarının, eğitim öğretime devamlarının sağlanması amacıyla başlattığı ‘Kız Çocuklarının Okullaşma Oranının Artırılması (KEP-II) Projesi’, çalışmaları kapsamında yaptığınız aile ziyaretleri, okuma imkânları ellerinden alınan o çocuklarımız için hayati önem taşımaktadır. Müdürlüğümüzün geçen yıl başlatmış olduğu ‘Öğretmen Buluşmaları Projesi’ kapsamında bu toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Yaptığınız ziyaretlerde ve çalışmalarda karşılaştığınız sorunlara hep birlikte çözüm bulmak ve daha iyiye nasıl ulaşabiliriz noktasında siz değerli öğretmenlerimizin fikirlerini dinlemek için bir aradayız..” dedi.
Toplantıya katılan öğretmenler gerçekleştirmiş oldukları aile ziyaretleri ile ilgili düşüncelerini, görüş ve önerilerini dile getirdiler.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01DİREK VE ERTEKİN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 02OKUYUCU SAYISI ZİRVEYE ULAŞTI
- 03OKUL ÇEVRELERİNDE 127 İŞLETMEYE GIDA DENETİMİ
- 04EŞ ZAMANLI AĞAÇLANDIRMA YAPILDI
- 05İHD: KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARTARAK SÜRÜYOR
- 06İL ÖZEL İDARESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 1,6 MİLYAR TL
- 07NASIROĞLU “BATMAN’A OTANTİK TURİZM VE YENİ KONUTLAR GELİYOR”
- 08FEN İŞLERİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
- 09TÜBİTAK VE BOĞAZİÇİ DESTEKLİ MERKEZDE ATÖLYELER VE GİRİŞİMCİ AKADEMİSİ KURULUYOR
- 10UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 11Batman’da “Hayat Boyu Öğrenmeyi İzleme ve Geliştirme Çalıştayı” Düzenlendi
- 12NASIROĞLU “BATMAN’DA YAPTIK, YAPIYORUZ, YİNE YAPACAĞIZ”
- 13AK Parti Batman Kadın Kolları’ndan 25 Kasım Mesajı
- 14 “TEKSTİL SEKTÖRÜNE DESTEK ŞART”
- 15ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI




Henüz Yorum yok