
Anadolu Üniversitesiyle “Sergi” köprüsü kuruldu
Batman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin ortaklaşa düzenlediği “Karma Sergi” öğrencilerin ilgisini topladı.
Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonunda gerçekleşen etkinlik, Müzik Bölümü öğretim üyelerinden Doktor Öğretim Üyesi İlhami Kaya’nın şefliğindeki öğrenci korosunun seslendirdiği şarkılarla başladı.
Serginin açılışına Rektör Yardımcısı ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı olan Profesör Doktor Hasan Toğrul’un yanı sıra Batman Üniversitesi personeli, öğrencileri ve davetliler katıldı.
Rektör Yardımcısı Profesör Doktor Toğrul, “Böyle bir etkinliğe ev sahipliği yaptığımız için mutluyuz. Rektörümüz Sayın Profesör Doktor Aydın Durmuş’un destek ve katkıları sayesinde Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi arasında bir ‘sergi köprüsü’ kurmuş olduk. Öğrencilerimiz için bu serginin açılması oldukça önemlidir. Bu nedenle emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.
Ayrıca açılış sonrası Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü atölyeleri gezilerek spinlira bölüm öğrencilerinin yaptığı çalışmalar yerinde izlendi.
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile sanat alanında akademik bağı güçlendirmek ve öğrencilerin sanat anlayışlarına yeni bir pencere açması hedeflenen serginin 25 Ekim- 02 Kasım 2018 tarihleri arasında herkese açık olarak gezilebileceği bildirildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01EKMEN’DEN BALIK ÖLÜMLERİ İÇİN SORU ÖNERGESİ
- 02Turist Kafileleri Mor Kuryakos Manastırına akın etti
- 03“BATMAN İÇİN TIP FAKÜLTESİ İHTİYAÇTIR”
- 04116 TON ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILDI
- 05BESOB BAŞKANI KAPLAN "VERGİ VE SGK BORÇLARI YAPILANDIRMALI"
- 06VALİ CANALP "HARBİ ÇEVRECİ LAZIM"
- 07TEKNOKENT YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
- 08MİLLETVEKİLİ ODUNCU'DAN BELEDİYE PROJESİNE SERT ELEŞTİRİ
- 096 BİN 760 AİLE ÜCRETSİZ EKMEĞE KAVUŞUYOR
- 10CHP’Lİ TANRIKULU BATSO’YU ZİYARET ETTİ
- 11ŞAAB VADİSİ YOLU ASFALTLANDI
- 12OKULLARDA GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMALARI YAPILIYOR
- 13KAÇAK YAPILARA GEÇİT YOK
- 14BATMAN’DA DÜNYA BARIŞ GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜ
- 15EKMEN’DEN PETROLSPOR YÖNETİMİNE ZİYARET
Henüz Yorum yok