
HÜDA PAR’DAN ‘SEÇİM MİTİNGİ’NE DAVET
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Pazar günü yapılacak ‘Büyük Seçim Mitingi’ne HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun katılacağını belirterek, tüm Batman halkını mitinge katılarak adaylarına destek olmaya davet etti.
Seçime girecekleri her yerde, tüm belediyelerde ve encümen seçimlerinde hedeflerinin seçimi kazanmak olduğunu belirten Şahin, “Başta Batman Belediye Başkan adayımız sayın Serkan Ramanlı olmak üzere ilçe ve belde adaylarımız, teşkilatlarımız ve üyelerimiz ‘HÜDA PAR Belediyeciliğinde’ halkımızın neler kazanacağını anlattılar ve anlatmaya devam ediyorlar.
Hedefimiz Batman ve ilçeleri ile beldelerinde belediyeleri kazanmak ve halkımızı belediyecilikte çığır açacak, şehrin kronikleşen sorunlarına çözüm üretecek, HÜDA PAR’ın dürüst, emin, çalışkan kadrolarıyla ve ‘halkın belediyesi’ anlayışıyla tanıştırmaya kararlıyız” dedi. Pazar günü yapacakları ‘Büyük Seçim Mitingi’ ile ilgili bilgi veren Şahin, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere hazırlık çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettiklerini belirterek, “Bu kapsamda 24 Mart Pazar günü saat: 14.00’te Kültür Mahallesi Kültür Camii Yanı’ndaki alanda Genel Başkanımız Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu ve Batman Milletvekilimiz ve Batman Belediyesi Başkan adayımız sayın Serkan Ramanlı ve diğer adaylarımızın katılımıyla mitingimizi gerçekleştireceğiz. Başta değerli basınımız olmak üzere, tüm STK temsilcileri, kanaat önderleri, muhterem âlimlerimiz, kadın-erkek, yaşlı-genç her kesimden halkımızı mitingimize davet ediyoruz. Mitingimizin hayırlara vesile olmasını ve bayram havasında bir seçim geçirmek dileğiyle halkımızı saygı ve sevgiyle selamlıyorum” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HOBİ BAHÇELERİNE YIKIM GÜNÜ: KÖYLÜLERDEN TEPKİ VE ATEŞLİ PROTESTO
- 02YENİ YERLEŞİM ALANLARININ SU SORUNUNA KALICI ÇÖZÜM
- 03BATMAN’DA 282 DEV PROJE TAKİPTE
- 04Tasarruf Bilinci Kırsala Yayılıyor
- 05GENÇ HASTAYA ÇENE AMELİYATI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 06TPAO’DAN BATMAN’DA 5 MİLYON 280 BİN VARİLLİK PETROL ÜRETİMİ
- 077 AYDA 4 BİN 560 İŞLEM!
- 08HÜDA PAR, GENÇLİK POLİTİKALARINI MASAYA YATIRDI
- 09“GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ”
- 10Batman’da Kavurucu Sıcaklara Karşı Soğuk Limonata ve Su Dağıtımı
- 11KÖYLERDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
- 12HAK-İŞ, 830 BİNİ AŞKIN ÜYESİYLE BÜYÜYOR
- 13Batman Kuyumculuk’tan yeni yatırım
- 14ŞERZAN KURT ANISINA 15. ÖYKÜ ÖDÜLÜ DÜZENLENİYOR
- 15YEŞİL ALANLAR KAPSAMLI BAKIMDAN GEÇİRİLDİ
Henüz Yorum yok