
"KALİTEDE AKREDİTASYONUN ÖNEMİ"
Batman Üniversitesi’nde “Kalitede Akreditasyonun Önemi” konulu eğitim düzenlendi
Batman Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen eğitim, Hasankeyf Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Feridun Duman tarafından verildi.
Batı Raman Kampüsü Rektörlük Konferans Salonunda düzenlenen eğitime Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin ile akademik ve idari personel katıldı.
Eğitimin açılışında bir konuşma yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin, kalite sürecinin üniversite açısından önemine değinerek aday öğrenciler tarafından tercih edilebilirliğinin artması ve mezunların gelecekte yapacakları başvurularda aldıkları eğitimin kalitesinin belgelendirilebilmesi açısından akreditasyona sahip olmanın önemini vurguladı.
Doç. Dr. Feridun Duman, vermiş olduğu eğitimde YÖKAK Kalite süreçleri kapsamında akademik birimlerin akreditasyon sürecinde nelere dikkat etmeleri gerektiğini ve konuya yönelik iş birliklerinin gerek kurum içinde ve gerekse kurum dışında nasıl oluşturulabileceğini anlattı. Duman, YÖKAK tarafından yetkilendirilen kurumlarla ilgili bilgileri katılımcılarla paylaştı.
Akreditasyon sürecinin üniversiteyi taşıyacağı seviye hakkında da bilgi veren Duman, akreditasyonun günümüzde bir zorunluluk haline geldiğinden ve bu nedenle üniversitenin fakülte ve yüksekokullarının bir bütün halinde süreci sahiplenmeleri gerektiğinin altını çizdi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN BASIN BAYRAMI MESAJI
- 02Fırat: “Basının Susturulması, Bir Ülkenin Geleceğini Karartır”
- 03ÇAMLITEPE MEZRASI MODERN YOLA KAVUŞUYOR
- 04Asma’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı
- 05BASIN, DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞIDIR
- 06“BASIN, HAKİKATİ ULAŞTIRMA VAZİFESİNİ ÜSTLENİYOR”
- 0724 Temmuz Basın Bayramı Kutlu Olsun
- 08BAMMED: GAZETECİLİK HALKIN SESİ, VİCDANIN KALEMİDİR
- 09“BATMAN BASINI KIYMETLİ BİR GÖREV ÜSTLENİYOR”
- 10ÖĞRENEN MAHALLELER, BİLİNÇLİ AİLELER PROJESİ SÜRÜYOR
- 1160 SU KUYUSUNDA BAKIM VE VERİMLİLİK ÇALIŞMASI
- 12SEMT PAZARLARI DENETLENİYOR
- 13“TARAFSIZ VE ÖZGÜR BASIN, GÜÇLÜ DEMOKRASİLERİN TEMELİDİR”
- 14GENÇ ASKON’DAN BASIN BAYRAMI BULUŞMASI
- 15BGYC’DEN 24 TEMMUZ MESAJI
Henüz Yorum yok