
Kış Tedbirleri Koordinasyon Toplantısı Vali Başkanlığında Yapıldı
Vali Hulusi ŞAHİN başkanlığında 2020-2021 Yılı Kış Tedbirleri Koordinasyon Toplantısı Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.
İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinesinde yapılan toplantıya; Kozluk Kaymakamı Eyyüp GÜNGÖR, Beşiri Kaymakamı Mahmut ŞENER, Gercüş Kaymakamı Mevlüt ŞEKERCİ, Sason Kaymakamı Samet SERİN, İl Emniyet Müdürü Köroğlu KIRAÇ İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsa ÇAKMAK, İl Özel Genel Sekreteri Abdulkadir ÖZER, İl AFAD Müdürü Fevzi BAKIR, İl Sağlık Müdürü Hakan PAMUKÇU, DSİ 103. Şube Müdürü, Meteoroloji İl Müdürü, Karayolları 97. Şefi, Orman İşletme Müdür Yardımcısı, Türk Telekom İl Müdürü, AKSA Doğalgaz Müdürü, Dicle EDAŞ İl Müdürü, Kızılay Batman Şube Başkanı ve ilgili kamu kurum ve kuruluşların teknik personeli katıldı.
Kış mevsiminde toplumsal hayatı olumsuz yönde etkileyebilecek yoğun kar yağışına ve doğal afetlere karşı ilimiz merkez, ilçe ve köylerde yürütülecek çalışmaların etkin ve ivedilikle yerine getirilebilmesi için kurumlar arasında koordinasyonu sağlamak amacıyla gerçekleştirilen toplantıda; İlimiz sınırları içerisinde trafik güvenliğine yönelik olumsuzluklar, vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması, yerleşim yerlerinde alınacak tedbirler, denetimde görevli personel ve ekip araçlarının yapacağı iş ve işlemler, karayolu işaretlemeleri, bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerinin ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından titizlikle takip edilmesi ve uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi, kış mevsimi süresince alınması gereken bütün tedbirlerin planlanması ile ilgili konular görüşüldü.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HOBİ BAHÇELERİNE YIKIM GÜNÜ: KÖYLÜLERDEN TEPKİ VE ATEŞLİ PROTESTO
- 02YENİ YERLEŞİM ALANLARININ SU SORUNUNA KALICI ÇÖZÜM
- 03BATMAN’DA 282 DEV PROJE TAKİPTE
- 04Tasarruf Bilinci Kırsala Yayılıyor
- 05GENÇ HASTAYA ÇENE AMELİYATI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 06TPAO’DAN BATMAN’DA 5 MİLYON 280 BİN VARİLLİK PETROL ÜRETİMİ
- 077 AYDA 4 BİN 560 İŞLEM!
- 08HÜDA PAR, GENÇLİK POLİTİKALARINI MASAYA YATIRDI
- 09“GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ”
- 10Batman’da Kavurucu Sıcaklara Karşı Soğuk Limonata ve Su Dağıtımı
- 11KÖYLERDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
- 12HAK-İŞ, 830 BİNİ AŞKIN ÜYESİYLE BÜYÜYOR
- 13Batman Kuyumculuk’tan yeni yatırım
- 14ŞERZAN KURT ANISINA 15. ÖYKÜ ÖDÜLÜ DÜZENLENİYOR
- 15YEŞİL ALANLAR KAPSAMLI BAKIMDAN GEÇİRİLDİ
Henüz Yorum yok