Köy öğrencilerinin ayakları artık ıslanmayacak
Köy öğrencilerinin ayakları artık ıslanmayacak
İstanbul-Batman Kültür Evi ve Yarını Aydınlat Gençlik Platformu tarafından Sason ilçesine bağlı Derince köyündeki öğrencilere ayakkabı hediye edilerek, köy okula kütüphane yapıldı.
Sason Derince Köyü Ortaokulu’nda okuyan öğrencilere Yarını Aydınlat Platformu ve İstanbul-Batman Kültür Evi Başkanlıkları tarafından başlatılan proje kapsamında kitap, spor malzemesi ve ayakkabı hediye edildi. Hediye edilen ayakkabılar sayesinde artık ayaklarının ıslanmayacağını söyleyen Gurbet Kandemir isimli öğrenci, “Bize ayakkabı getirdiğiniz için teşekkür ederiz. Yeni ayakkabılarımızla ayaklarımız artık ıslanmayacak. Rahatlıkla eve gidip gelebileceğiz. Size çok teşekkür ediyoruz” dedi.
“UMARIZ HERKESE ÖRNEK OLUR”
Batman’daki köy okullarına ayakkabı, spor malzemesi ve kitap dağıtma amacında olduklarını söyleyen Batman Kültür Evi Başkanvekili Emin Beyaz, “Bugün Batman’dayız. Amacımız Batman’daki 6 köy okuluna ayakkabı yardımı, kütüphaneler, spor malzemeleri ve kitaplar dağıtmaktır. Sason Derince İlkokulu ve Ortaokulu’ndayız. İlk duraklarımızdan bir tanesi burası. Milli Eğitim Müdürlüğünden böyle bir talep gelinde buradaki kardeşlerimize dokunmak istedik. Onların da böyle bir ihtiyacı olduğunu öğrendik. Bugün buraya kütüphanemizi kurmaya geldik. Minik kardeşlerimize ayakkabılarını, kitaplarını teslim edeceğiz. Bize katkı sunan özellikle Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe’ye de teşekkür ediyoruz. Bu çalışmayı çok anlamlı buluyorum. Tüm STK’ların da kendi memleketlerine dokunmalarını temenni ediyorum. Biz yola çıktık, umarız Türkiye’de İstanbul’da herkese örnek olur” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“ULUSLARARASI POTANSİYEL SOMUT BİR PLANLA ELE ALINMALI”
- 02“ŞİMDİ SIRA ULUSLARARASI UÇUŞLARDA”
- 03617 MİLYON TL’LİK YASADIŞI BAHİS OPERASYONU
- 04“GÜVENİN OLDUĞU YERDE İSTİKBAL VARDIR”
- 05HAZIR BETON FİRMALARINA ÇEVRE UYARISI
- 06Halime Esra Özdemir Veda Etti
- 07“107 BİN 754 HANEYE ULAŞTIK, İHTİYAÇLARI YERİNDE TESPİT ETTİK”
- 08PETROLSPOR’UN LİG FİKSTÜRÜ BELLİ OLDU
- 09'Uluslararası’ statüsü
- 10
- 11
- 12FİYAT ARTIŞLARINA DENETİM
- 13İHA-1 PİLOT EĞİTİMİ TAMAMLANDI
- 14“ESNAF YALNIZ BIRAKILMAMALI”
- 15ASENALAR ŞAMPİYONLUĞA ÇOK YAKIN




Henüz Yorum yok