17 YILDAN SONRA BEKLENEN MUTLULUK
17 YILDAN SONRA BEKLENEN MUTLULUK; ANNELİĞE İLK ADIM
Gerçekleştirdiği başarılı cerrahi ve medikal tedavilerle adından sıklıkla söz ettiren Özel Batman Yaşam Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Yasemin Afşin, etkili tedavi ve takip ile 17 yıl aradan sonra anne özlemi yaşayan hastasına mutluluğu yaşattı.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Yasemin Afşin “Hastamız çocuk istemi nedeniyle tarafıma başvurdu. Daha önce çocuk sahibi olmak için tüp bebek girişimleri dahil olmak üzere birçok tedavi sürecinden geçmiş olan hastamıza gerçekleştirdiğimiz modern cerrahi uygulamalar ile hastamızın gebe kalmasını sağladık.
17 yıllık evlilik, çocuk sahibi olmak için onca verilmiş çaba, bu süreçte yaşanan hayal kırıklıkları, üzüntü ve bu durumun yaşattığı psikolojik yıpranmışlıklar sonucunda gerçekleştirdiğimiz başarılı tedavi ile hastamızın anne özlemini sona erdirmek hem benim için hem de hastamız için büyük bir mutluluk oldu. Hastamızın sevincine ortak olarak bu mutluluğa vesile olduğum için gururluyum. Sağlıklı bir gebelik süreci için hastamızı takibe aldık.
Şu noktayı da belirtmeden geçmek istemiyorum. Yıllarca çocuk sahibi olma özlemi ile tedaviler görmüş; fakat çocuk sahibi olamamış anne adaylarımızın umutlarının kırılmaması gerektiğini doğru tedavi yaklaşımları ile bu sorunların aşıldığını ve nice anne adaylarımıza bu mutluluğu yaşattığımızı belirtmek istiyorum” diye konuştu.
Anne özlemi yaşayan hastaya gerçekleştirdiği etkili tedavi ile mutluluğu Op. Dr. Yasemin Afşin’e minnettar olduğunu belirten hasta, bunun tarifi imkânsız bir mutluluk olduğunu belirterek, bu süreçte çocuk özlemi yaşayan anne adaylarının vazgeçmemesi gerektiğini belirtti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Zabıta Ekiplerinden Kaldırım ve Yol İşgallerine Müdahale
- 02Batman’da Sıcaklıklar Artıyor, Vatandaşlar Gölgelik Alanlara Yöneldi
- 03Batman Çayı’nda Acı Olay: Genç Hayatını Kaybetti
- 04TATİLCİLERE SAHTE REZERVASYON UYARISI
- 05BATMAN, TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR
- 06Sinan Salim’e Genç ASKON’da Üst Düzey Sorumluluk
- 07Objektif Gazetesi`nden Fatih Sultan Mehmet Yurdu`na Ziyaret
- 08Kardelen Mahallesi’nde Gençler Mahalle Buluşması
- 09Esnafın Sorunları Masaya Yatırıldı
- 10Batmanlı Oyuncu Ahmet Özdaş, "Sumud" Dizisinde Süleyman Karakteriyle Beğeni Topladı
- 11İHSAN TAŞ’TAN ÇEVRE DOSTU “YEŞİL SET” PROJESİ
- 12Batman AMATEM İnşaatında İnceleme Yapıldı
- 13NASIROĞLU “20 YILI PLANLAYARAK HAREKET ETMEMİZ GEREKİYOR”
- 14PEDALLAR BU KEZ SAĞLIK İÇİN DÖNDÜ
- 15EKMEN'DEN FAİLİ MEÇHUL SORU ÖNERGESİ




Henüz Yorum yok