
İsrail için suç duyurusunda bulundular
İsrail için suç duyurusunda bulundular
Saadet Partisi Batman İl Başkanlığı, İsrailli yetkililer hakkında Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mustafa Yıldız ve partililer, Batman Adliyesi önünde konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı.
İsrail denilince masum insanları katlederek tehcire maruz bırakarak adeta kanser hücresi gibi her tarafa yayılarak işgalini genişleten, hakkında alınan BM kararlarının hiçbirine uymayan, devlet terörünü en üst düzeyde uygulayan sözde devlet akla geldiğini dile getiren Başkan Yıldız, şunları söyledi: “Büyük İsrail hedefine ulaşabilmek için kundaktaki bebekten yaşlı kadın-erkek ayrımı yapmadan herkesi öldürdü, öldürmeye de devam ediyor. Uluslararası hukukun koruması altında olan ve dokunulmazlığa sahip hastaneyi bile bombaladılar ve çoğunluğu bebek ve çocuk olmak üzere yüzlerce insanı katlettiler. Azıcık vicdanı olanlar şu anlar da Filistinliler için ağlıyor Terörist İsrail’in ve yandaşlarının yalanlarına değil.”

“DÜNYA SESSİZLİĞİNİ KORUYOR”
Terörist İsrail hem şu anda hem de geçmişte yaptıklarıyla savaş suçu işlediğini ifade eden Yıldız, “Maalesef dünya hala sessizliğini koruyor. Saadet Partisi Batman İl Başkanlığı olarak Cumhurivet Savcılığımıza, savaş suçu işleyen terörist İsrail yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulunmaktayız. Saadet Partisi Batman İl Başkanlığı olarak inanıyoruz ki adaletin timsali Cumhuriyet Savcılarımız savaş suçu dahil birçok suçu işleyen terörist İsrail’in yetkilileri hakkında gerekli araştırmaları yapıp iddianame hazırlayacaklar ve yine o adaletin timsali mahkemelerimiz de bunlar hakkında aziz milletimizin vicdanlarını rahatlatacak karar vereceklerdir” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01GERCÜŞ’TE FESTİVAL RÜZGÂRI ESTİ
- 02Karaköy - Şaap Vadisi antik yolu asfalt çalışmaları tamamlandı
- 03BATMAN BELEDİYESİNDEN ERKEN TEŞHİS SEFERBERLİĞİ
- 04ÖĞRENCİLER PETROL FIRIN ÜRETİM TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ
- 05Batman Sivil Toplum Kuruluşlarından Gazze için ortak açıklama
- 06EKMEN, “DEVLET, ÇİFTÇİNİN İŞÇİLİK YÜKÜNÜ PAYLAŞMALI”
- 07KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELEDE FARKINDALIK ÇALIŞMASI
- 08Belediyede fidan dikim mevsimi başladı
- 09“Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve Eylem Planı” toplantısı yapıldı
- 10DÜNYA HASTANESİ’NDE SEREBRAL PALSİ GÜNÜ ETKİNLİĞİ
- 111.399 KG SERA GAZI SALINIMI ÖNLENDİ
- 12Batman Müftülüğü'nden engellilere destek
- 13HOLLANDALI SÜRYANİ HEYETİ MOR KURYAKOS’U GEZDİ
- 14“İKTİDAR GAZZE KONUSUNDA SAMİMİ DEĞİL”
- 15TPAO BATMAN PETROLSPOR ATLETİZM SEÇMELERİNE İLGİ
Henüz Yorum yok