KAÇAK ORANI YÜZDE 6'YA DÜŞÜRÜLDÜ
Dicle Elektrik, Siirt’e özelleşme döneminden bu yana yaptığı 1,5 milyar TL’ye yaklaşan yatırımlarıyla kayıp kaçak oranlarını ve kesinti sürelerini Türkiye ortalamasının altına indirmeyi başardı.
2016 yılında Siirt şehir merkezinde yüzde 28 seviyelerinde olan kayıp kaçak oranı, 2024 yılında yüzde 6’ya kadar düşürüldü. Siirt’e yaptıkları yatırımlardan memnuniyet verici sonuçlar elde ettiklerini ifade eden Dicle Elektrik Genel Müdürü Yaşar Arvas, “2013 yılından günümüze kadar yürüttüğümüz yoğun altyapı çalışmalarıyla kayıp kaçak oranlarını düşürürken kesinti sürelerini de bununla doğru orantılı olarak azaltmayı başardık” dedi. Arvas, bundan sonraki hedeflerinin, şehir merkezindeki başarılarını kırsal tarım alanlarına taşımak olduğunu açıklayarak, “Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde 6 ilde elektrik dağıtım hizmeti veren Dicle Elektrik, Siirt’te enerji arz güvenliğini sağlamak için sürdürdüğü altyapı iyileştirme çalışmalarıyla önemli kazanımlar elde etti.
2013 yılında tamamlanan özelleşme sürecinin ardından yaptığı teknoloji ve altyapı yatırımları ile Siirt’teki kayıp kaçak oranlarını ve kesinti sürelerini Türkiye ortalamasının altına indirmeyi başaran şirket, çalışmalarını hız kesmeden devam ediyor” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“ULUSLARARASI POTANSİYEL SOMUT BİR PLANLA ELE ALINMALI”
- 02“ŞİMDİ SIRA ULUSLARARASI UÇUŞLARDA”
- 03617 MİLYON TL’LİK YASADIŞI BAHİS OPERASYONU
- 04“GÜVENİN OLDUĞU YERDE İSTİKBAL VARDIR”
- 05HAZIR BETON FİRMALARINA ÇEVRE UYARISI
- 06Halime Esra Özdemir Veda Etti
- 07“107 BİN 754 HANEYE ULAŞTIK, İHTİYAÇLARI YERİNDE TESPİT ETTİK”
- 08PETROLSPOR’UN LİG FİKSTÜRÜ BELLİ OLDU
- 09'Uluslararası’ statüsü
- 10
- 11
- 12FİYAT ARTIŞLARINA DENETİM
- 13İHA-1 PİLOT EĞİTİMİ TAMAMLANDI
- 14“ESNAF YALNIZ BIRAKILMAMALI”
- 15ASENALAR ŞAMPİYONLUĞA ÇOK YAKIN




Henüz Yorum yok