KUR'AN NESLİ PLATFORMU'NDAN TEŞEKKÜR
ur'an Nesli Platformu’ndan teşekkür
Tarihin her devrinde hak batıl mücadelesi var olmuş ve kıyamete kadar da var olacaktır. Ahirzamanda, bu mücadelenin hak cephesinde yer almayı bizlere nasib eden Allah'a sonsuz hamd-u senalar olsun.
Bugün bu mücadelenin yeni bir halkasına hep birlikte şahitlik ettik. İsveç'te yüce kitabımıza yönelik gerçekleştirilen menfur eyleme karşı Batman'da topyekün ayaktaydık. Bugün bir kez daha gördük ki bu millet Kur'an'a aşık. Bir kez daha anladık ki söz konusu Kur'an olunca gerisi teferruattır. Genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle meydanda toplanan onbinlerce Kur'an aşığı sadece İsveç'e değil, tüm dünyaya Kur' an'ın sönmez ve söndürülemez bir güneş olduğunu haykırdı.
Kur'an Nesli Platformu olarak; Allah'ın davasını dert edinen, böylesi bir maksat için çaba sarfeden, kutsalına hakareti kabul etmeyip meydanlara koşan aziz milletimize şükranlarımızı sunuyor, bu anlamlı organizasyonda emeği geçen tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun diyoruz.
Şüphesiz Allah için bir araya gelerek meydanları doldurmak güzel, tekbir sesleriyle dosta güven, küfre korku salmak güzeldir. Ancak unutulmamalıdır ki bütün bunların ötesinde yapılması gereken en önemli şey, Kur'an'a her yönüyle sahip çıkmaktır. Bunun için Kur'an'ı okumalı, okutmalı, anlamak ve mesajını tüm dünyaya ulaştırmak için çok daha fazla gayret etmeliyiz.
Yüce Rabbimizden niyazımız odur ki; bizleri aziz İslam'ın yılmaz bekçileri kılsın ve o şerefli Kur'an'ı rehber edinerek hayatını istikamet üzere ihya eden kullarından eylesin.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KADINLARA DESTEK ÇALIŞMALARI MAHALLEDE ELE ALINDI
- 02MUHTARLAR TOPLANTISI STM’DE YAPILDI
- 03YEŞİLÇAM VE NOSTALJİ GECESİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 04BATSO, TRC3 BÖLGESİ İÇİN DİKA MASASINDA
- 05ELİF NAZ KÖSEOĞLU SOFYA’DAN MADALYALARLA DÖNDÜ
- 06BATMAN TARAFSIZ 12 YAŞINDA
- 07KÜLTÜR VE SANATTA 4,6 MİLYONLUK KATILIM
- 08AÇIK SİNÜS LİFT VE İMPLANT BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 09KOZLUK’TA ÖĞRETMENLERE KANSER FARKINDALIK EĞİTİMİ
- 10YAKLAŞIK BİN YETİM ÇOCUĞUN YÜZÜ GÜLDÜ
- 11RAMANLI: BU ZULÜM SON BULSUN
- 12İHH, YARDIMLARI 5 BİN AİLEYE ULAŞTIRACAK
- 13BATMAN’IN NÜFUSU 662 BİN 626’YA YÜKSELDİ
- 14Oduncu, “Bölge takımlarına yönelik ırkçı saldırılar meclis gündeminde”
- 15SERDAR TUNCER BATMAN’DA GENÇLERLE BULUŞTU




Henüz Yorum yok