
“MİLLETİMİZ, İRADESİNE VE VATANINA SAHİP ÇIKTI”
AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, o gece milletin sergilediği duruşun tarihe altın harflerle yazıldığını belirtti.
AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, mesajında “15 Temmuz 2016’da, milletimizin iradesine, demokrasimize ve vatanımızın bütünlüğüne yönelik bir kalkışma yaşanmıştır. Ancak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara inen milyonlarca vatandaşımız, cesareti ve kararlılığıyla bu girişimi boşa çıkarmıştır. O gece Türkiye, topyekûn bir direniş sergileyerek tarihinin dönüm noktalarından birine imza atmıştır” dedi.
NASIROĞLU “MİLLETİN DESTEĞİYLE TERÖR GERİ ÇEKİLDİ”
Milletvekili Nasıroğlu, mesajının devamında son dönemde ülke genelinde sağlanan huzur ortamına dikkat çekerek “Devletimizin kararlı duruşu, güvenlik güçlerimizin özverili çalışmaları ve milletimizin desteğiyle, ülkemiz terörle mücadelede önemli bir mesafe kat etmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı’nın ortaya koyduğu güçlü irade sayesinde, uzun yıllardır toplumsal huzurumuzu bozan silahlı yapıların artık geri çekildiği ve barışın sağlandığı bir döneme girilmiştir. Bu gelişmeler, milletimizin birliği ve dayanışmasıyla elde edilmiş önemli kazanımlardır. 15 Temmuz’un yıl dönümünde şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor; bu büyük milletin iradesine ve demokrasisine sahip çıkma kararlılığını bir kez daha saygıyla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01GERCÜŞ’TE FESTİVAL RÜZGÂRI ESTİ
- 02Karaköy - Şaap Vadisi antik yolu asfalt çalışmaları tamamlandı
- 03BATMAN BELEDİYESİNDEN ERKEN TEŞHİS SEFERBERLİĞİ
- 04ÖĞRENCİLER PETROL FIRIN ÜRETİM TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ
- 05Batman Sivil Toplum Kuruluşlarından Gazze için ortak açıklama
- 06EKMEN, “DEVLET, ÇİFTÇİNİN İŞÇİLİK YÜKÜNÜ PAYLAŞMALI”
- 07KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELEDE FARKINDALIK ÇALIŞMASI
- 08Belediyede fidan dikim mevsimi başladı
- 09“Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve Eylem Planı” toplantısı yapıldı
- 10DÜNYA HASTANESİ’NDE SEREBRAL PALSİ GÜNÜ ETKİNLİĞİ
- 111.399 KG SERA GAZI SALINIMI ÖNLENDİ
- 12Batman Müftülüğü'nden engellilere destek
- 13HOLLANDALI SÜRYANİ HEYETİ MOR KURYAKOS’U GEZDİ
- 14“İKTİDAR GAZZE KONUSUNDA SAMİMİ DEĞİL”
- 15TPAO BATMAN PETROLSPOR ATLETİZM SEÇMELERİNE İLGİ
Henüz Yorum yok