VALİ ŞAHİN "PİK NOKTAMIZ HENÜZ OLUŞMADI"
VALİ ŞAHİN "PİK NOKTAMIZ HENÜZ OLUŞMADI"
Batman’da korona vakalarının 450’ye yaklaşmasıyla İl Hıfzıssıhha Kurulu yeni tedbirleri hayata geçirdi. İl Pandemi Kuruluna başkanlık yapan Vali Hulusi Şahin: “Vatandaşlarımız rehavete kapılmasın. Dün olduğu gibi bugün de sokaklar bizim için risktir. Bayramı zehir etmeyelim” dedi.
TEHLİKE HENÜZ GEÇMEDİ
Geçen hafta İl Pandemi ve İl Hıfzıssıhha Kurulu’na başkanlık yapan Vali Hulusi Şahin, artan korona vaka sayısına dikkat çekerek, yeni tedbirleri hayata geçirmek zorunda kaldıklarını söyledi. Batman’da korona vakalarında ciddi bir dalgalanmasının olduğunu belirten Vali Şahin: “Bayrama huzurlu girmek istiyorsak tedbirlere uymamız gerekiyor. Yoksa bayramda daha ağır tedbirler alabiliriz. Böyle devam ederse Hükümetimize diğer büyükşehirlerde olduğu gibi sokağa çıkma yasağına ilimizi de alma hususunda teklifte bulunabiliriz. Tedbirleri sıkı alırsak buna gerek kalmaz” dedi.
“REHAVETE KAPILAMAYALIM”
Vali Şahin, ‘evde kal’ çağrısını yenileyerek, şunları söyledi: “Çıkmamız gereken olağanüstü durumlarda da sosyal mesafeye uyarak mekanlarda, kalabalık ortamlarda bulunmaksızın ihtiyaçlarımızı gidererek eve dönmek bizim için çok daha önemli. Kalabalıkların oluşmasına hiçbir şekilde müsaade etmemeliyiz. Böyle giderse bayram bize zehir olur. Türkiye genelinde hastalığın gevşemeye başladığına yönelik süreç Batman’da rehavete neden olduğunu söyleyebiliriz. Bizim pik noktamız henüz oluşmadı. Vaka sayımız gün geçtikçe artıyor. Radikal kararlar almaya mecbur kalıyoruz.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01Batman'ın Yüzyıllık Sırrı: Ziyaret Taşları Mancınık Mermisi miydi?
- 02Oğuz ve keklik ailelerinin mutlu günü
- 03BATMAN’DA LEZZET ŞÖLENİ BAŞLADI
- 04SASON ÇİLEĞİNDE SON HASAT BAŞLADI
- 05SANTEK KURULU TOPLANDI
- 06KAYYUM TARTIŞMALARI YENİDEN GÜNDEMDE
- 07BATMAN’DA ASAYİŞ OPERASYONU: 6 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 08BESO BAŞKANI ÇİFTÇİ OBJEKTİF'İ ZİYARET ETTİ
- 09AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI ARALIK AYINDA HİZMETE AÇILIYOR
- 10BATMAN’DA ‘HALKIN İRADESİ’ VURGUSU
- 11BATMAN’DAN ANKARA’YA BİRLİK ÇIKARMASI!
- 12KAPLAN, SEÇİM STARTINI VERDİ
- 13EĞİTİM VE YEREL YÖNETİM İŞ BİRLİĞİYLE OKULLARA ZİYARET
- 14BELEDİYE PERSONELİNE DİKSİYON VE ETKİLİ İLETİŞİM EĞİTİMİ
- 15VALİ CANALP, KIZILAY HEYETİNİ KABUL ETTİ




Henüz Yorum yok