Batman 3. Uluslararası Yarı Maratonu’na ev sahipliği yaptı
Batman Belediyesi ev sahipliğinde, Türkiye Atletizm Federasyonu, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı ile Batman Valiliği desteğiyle gerçekleştirilen 3. Uluslararası Yarı Maraton’a 3 farklı ülkeden 18 kategoride 7 yabancı 313 Türk olmak üzere toplam 320 atlet katıldı.
21 kilometrelik etapta koşulan maratonda 151 forma numarasıyla katılan Getaye Gelaw 1 saat 3 dakika 52 saniyelik derece ile birinci, 389 forma numarasıyla Fetene Alemu Regasa, 1 saat 4 dakika 55 saniyelik derece ile ikinci ve 274 forma numarasıyla Kefyalew Deja Burıse, 1 saat 8 dakika 47 saniyelik derece ile üçüncü oldu.
Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen ödül törenine Vali Hulusi Şahin, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. H. Murat Şahin, bazı kamu kurum ve kuruluş müdürleri, dereceye giren atletler, çok sayıda sporcu ve aileleri katıldı.
Ödül töreninde konuşma yapan Vali Hulusa Şahin, Batman Belediyesinin 2 yıl gibi kısa bir süre içerisinde uluslar arası arenada farklı spor dallarında önemli başarılara imza attığını belirtirken, yapılan çalışmalardan dolayı başta Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, ve Başkan Yardımcısı Doç. Dr. H. Murat Şahin olmak üzere emeği geçenleri kutladı.
Başkan Vekili Aksoy ise, Batman’da sosyal, sporsal ve sanatsal anlamda büyük bir potansiyelin bulunduğunu, gençlerin hangi kategoride olursa olsun eğitim aldıktan sonra mutlaka bir başarı elde ettiğini söyledi.
Vali Hulusi Şahin ve Başkan Vekili Aksoy, farklı kategorilerde dereceye giren sporculara madalya, kupa ve para ödüllerini takdim etti.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01FATMA ŞAHİN’DEN AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI’NA ZİYARET
- 02PARK AYDINLATMA SİSTEMLERİ GENEL BAKIMDAN GEÇİYOR
- 0335 FİRARİ HÜKÜMLÜ YAKALANDI
- 04TEMİZLİK KAMPANYASI 3 MAHALLEDE DEVAM ETTİ
- 05Beşiri’de 14 Engelliye Akülü Sandalye Desteği
- 06CANSUYU DERNEĞİ’NDEN RAMAZAN ÖNCESİ 400 AİLEYE YARDIM
- 07HABİZBİNİLİLER DERNEĞİ DUALARLA AÇILDI
- 08NASIROĞLU’NDAN ZİYARET TURU
- 09Gazeteciler Derneği’nde Hatice Türkan dönemi başladı
- 10KAHVECİLER VE KIRAATHANECİLER ODASINDA YENİ DÖNEM
- 11BATMAN'A 301 MİLYON TL'LİK YATIRIM DESTEĞİ
- 12Esnafa ramazan çağrısı
- 13Murat Soner ile “Dizimde Oynar Mısın?” 17 Şubat’ta Batman’da Seyirciyle Buluşuyor!
- 14BOĞAZİÇİ TEKNOPARK’TAN BATMAN’DA İLK DEMO DAY
- 15EKREMOĞLU, ''ESNAFA YÜZ MİLYONLARCA KREDİ VERDİK''




Henüz Yorum yok