EŞBAŞKANLARDAN İTFAİYECİLERE ZİYARET
EŞBAŞKANLARDAN İTFAİYECİLERE ZİYARET
Batman Belediye Eşbaşkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık, İtfaiyecilik Haftası kapsamında Belediye İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi.
Her gün farklı tehlikelerle karşı karşıya kalan itfaiye çalışanlarının yaşamlarını ortaya koyarak gösterdiği fedakârlık ve özverinin her türlü taktirin üstünde olduğunu söyledi. Her yıl 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiyecilik Haftası nedeniyle Belediye Eşbaşkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık, Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Demir Sevim, belediye meclis üyeleri, Tüm Bel Sen ve Genel İş üyeleri ile birlikte Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek itfaiye çalışanlarının haftasını kutladı.
''SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ''
İtfaiye Müdürlüğü çalışanlarının yeni itfaiye şubesi, yollardaki kasisler, sitelerin giriş kapıları, asılsız ihbar, kapı açtırma ve su taşıma gibi konularında görüş, talep ve önerilerini dinleyen Eşbaşkanlar, dile getirilen konularda çalışmalar yapacaklarını belirtti. Büyük bir ihtiyaç olduğu halde hükümetin çıkardığı tasarruf tedbirleri yönetmeliği nedeniyle yeni bir itfaiye şubesini yapamadıklarını belirten Eşbaşkanlar, bu konuda neler yapabileceklerini araştırdıklarını, yollarda bulunan kasislerle ilgili de itfaiye ve ambulans gibi ilk yardım araçlarını yavaşlattığı, bu nedenle zorunluluk ve can güvenliği teşkil etmedikçe yeni kasislerin yapılmayacağını ifade etti. İtfaiye personelinin yangınlara müdahale noktasında karşılaştıkları site giriş kapıları ve asansörlerin güvensiz yerlerde konumlandırılması ile ilgili bir araştırma ve düzenleme yapacaklarını ifade etti.
''İTFAİYECİLERİMİZE ŞÜKRAN BORÇLUYUZ''
İtfaiye çalışanlarını, hayatlarını canı pahasına can kurtarmaya adamış cesur ve iyi yürekli kahramanlar olarak nitelendiren Eşbaşkanlar Gülistan Sönük ve Yeşil Işık, “İtfaiyecilerimizi sadece bu özel hafta vesilesiyle değil, her zaman anmak, destek olmak ve başarılarını takdir etmek durumundayız. Çok zor ve fedakârlık isteyen bir çalışma yürütüyorlar. Yangınlarda, depremlerde, sel gibi doğal ya da ve insan kaynaklı felaketlere karşı insanlarımızı, yaban hayatı ve tüm canlıları kendinden önce düşünüp koruyan, kurtaran, koruyup onlara siper olan tüm itfaiye çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ve şükran borçlu olduğumuzu ifade etmek istiyoruz” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BA-MED’DEN 26 HAZİRAN’DA UYUŞTURUCUYA KARŞI FARKINDALIK ÇAĞRISI
- 02Dağ Keçisi Yolunu Mu Şaşırdı? Yaklaşık 50 Yıl Sonra Yeniden Görüldü
- 03MÜDÜR CİĞER, PİKTES ÖĞRETMENLERİYLE BULUŞTU
- 04VALİ CANALP’A ÖZEL GÜVENLİK HAFTASI ZİYARETİ
- 05TRAFİK KOMUTA VE KONTROL MERKEZİ HİZMETE AÇILDI
- 06PORTEKİZLİ BENNY, PETROLSPOR’A İMZA ATTI!
- 07BATMAN’DA ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ ALDI, YAZ TATİLİ BAŞLADI
- 08KALDIRIMLARDA YENİLEME ÇALIŞMASI BAŞLADI
- 09MÜDÜR CİĞER, OKUL İNŞAATLARINI İNCELEDİ
- 10ESAT EKREMOĞLU, MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELI’Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
- 11Temizlik Ekipleri Sahada Çalışmalarına Devam Ediyor
- 12UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 13Batman Çayı’nda mahsur kalan 5 kişi kurtarıldı
- 14Batman Çayı’na düşen vatandaş kurtarıldı
- 15EBRUYA GÖNÜL VERENLERİN ESERLERİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU




Henüz Yorum yok