İL BAŞKANI YILMAZ “DENETİMLERİ İHMAL ETMEYİN”
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz, asansör bakımları ve yangın güvenliği konusunda açıklamalarda bulundu.
Vatandaşların can güvenliğinin her şeyden önemli olduğunu vurgulayan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz, bina yöneticilerini ve yetkilileri gerekli bakım ve denetimleri ihmal etmemeye çağırdı.
Son dönemde ülke genelinde meydana gelen asansör kazaları ve yangın vakalarına dikkat çeken İl Başkanı Yılmaz “Özellikle yüksek katlı binalarda asansörlerin düzenli olarak bakımdan geçirilmesi ve yangın tedbirlerinin eksiksiz uygulanması hayati öneme sahiptir. Denetimsiz ve bakımsız asansörler büyük risk oluşturuyor. Aynı şekilde yangın merdivenlerinin kullanıma uygun olup olmadığı da ciddi şekilde kontrol edilmelidir” dedi.
Yetkilileri bu konuda daha sıkı denetimler yapmaya davet eden İl Başkanı “Yerel yönetimlerin, apartman ve site yönetimlerinin sorumluluklarını yerine getirmesi gerekiyor. İlgili kurumlar gerekli kontrolleri zamanında yapmalı ve vatandaşlarımız da bu konuda bilinçli olmalı. Önlem almak, can kayıplarının önüne geçmenin en etkili yoludur” ifadelerini kullandı.
Özellikle kış aylarında elektrik tesisatlarının aşırı yüklenmesi nedeniyle yangın riskinin arttığını belirten İl Başkanı Yılmaz, bina sakinlerine de uyarılarda bulunarak gerekli önlemlerin alınmasını tavsiye etti.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAKAN ERSOY RAKAMLARI AÇIKLADI
- 02 KÜTÜPHANELER HİZMETE GİRDİ
- 03SU BORCUNA AF YOK, YASAL SÜREÇ VAR
- 04İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KURUM VE ODA ZİYARETLERİ
- 05BARAT BAŞKANI ÇİFTÇİ RADYOLAR YALNIZLIĞINIZI PAYLAŞAN DOSTUNUZDUR
- 06HABİZBİNİLİLER DERNEĞİ AÇILIYOR
- 07BAKAN ERSOY, BATMAN’A GELİYOR
- 08Batman, ramazan ayını dolu dolu geçirecek
- 09TOKİ BÖLGESİNE YENİ İÇME SUYU HATTI
- 10Batman, TÜBİTAK’tan 15 ödül aldı
- 11
- 12ELMA SOKAĞI 24 SAAT AYDINLATILDI
- 13AĞAR: 30 YILLIK ESNAFIM, OYLARINIZA TALİBİM
- 1411 ARAÇTA BİNLERCE KAÇAK ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ
- 15MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE KURULU TOPLANDI




Henüz Yorum yok