KARLA MÜCADELEDE 105 TON TUZ VE KUM KULLANILDI
Batman genelinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle yürütülen karla mücadele çalışmalarında bugüne kadar 105 ton tuz ve kum karışımı kullanıldığı bildirildi
Valilikten çalışmalarla ilgili yapılan açıklamada, Batman genelinde etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle İl Özel İdaresi ekiplerinin, sorumluluk alanlarında karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü belirtildi.
Ulaşımın aksamaması amacıyla yürütülen çalışmalarda bugüne kadar toplam 105 ton tuz ve kum karışımı yollara serildiği aktarıldı.
Çalışmalar kapsamında 150 personel ile 91 araç ve iş makinesi, Batman merkez ile 5 ilçede eş zamanlı olarak görev yaptığı ifade edilen açıklamada, İl Özel İdaresi ekiplerinin, Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki ana arterlerde yürütülen çalışmalara da destek sağladığı vurgulandı.
Karla mücadele çalışmaları sonucunda çok sayıda köy ve mezra yolu ulaşıma açılırken, kapalı olan güzergâhlarda yol açma ve tuzlama çalışmalarının ise devam ettiği bildirildi.
a
Özellikle yüksek kesimlerde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle ekiplerin, merkez ve ilçelere bağlı kırsal bölgelerde çalışmalarını yoğunlaştırdığı belirtildi.
Sahada görev yapan ekipler; Merkez ilçede 38, Sason’da 28, Kozluk’ta 24, Beşiri’de 20, Hasankeyf’te 15 ve Gercüş’te 25 personel olmak üzere 6 ayrı ekip halinde çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi.
Öte yandan hasta, yolda kalan vatandaşlar ile acil durum bulunan noktalara tuzlama ve yol açma çalışmaları öncelikli olarak gerçekleştirilirken, ekiplerin olumsuz hava koşullarına karşı 7/24 esasına göre görev yaptığı kaydedildi.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
- 02İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 03BEL VE BOYUN FITIĞINDA AMELİYATSIZ VE KAPALI TEDAVİ DÖNEMİ
- 04VALİ CANALP, KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI
- 05Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Kaya’dan sezon sonu değerlendirmesi
- 06ADLİYE ÖNÜNDE ''ADALET'' ÇAĞRISI''
- 07“KÖYLERİMİZİN HER İHTİYACI BİZİM SORUMLULUĞUMUZDUR”
- 08PETROLCITY AVM’DEN 2 OTOMOBİL KAMPANYASI BAŞLADI
- 09SAADET’TEN EĞİTİM HAMLESİ
- 10BATMAN CEZAEVİ’NDEKİ ŞÜPHELİ ÖLÜMLER MECLİS GÜNDEMİNDE
- 11Şehir İçi Trafikte Süper Mario Oyunu
- 12TPAO PETROLSPOR’DAN NAMAĞLUP ŞAMPİYONLUK
- 13BATMAN’DA “BARIŞ SÜRECİ” PANELİ
- 14NOBEL HOME HİZMETE AÇILDI
- 15127 MİLYONLUK BAHİS AĞI ÇÖKERTİLDİ




Henüz Yorum yok