Özcan: "Gazeteciler yetkililerden istenilen düzeyde bilgi alamamakta"
Mesajın gazetecilerin basın bayramını tebrik eden Özcan, “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla tüm meslektaşlarımın ve Batman’da faaliyette bulunan gazete, dergi, radyo, ajans ve televizyon temsilcileri ile zengin bir kadroya sahip olan değerli Batman basınımızın '24 Temmuz Basın Bayramını' kutlar, tüm basın mensuplarımıza çalışmalarında başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı.
Kamuoyunu aydınlatmak için her ortamda her koşulda sorumluluk duygusu içinde toplumun haber alma özgürlüğü adına görevlerini yerine getiren meslektaşlarının görevlerinde başarılar dileyen Özcan, “Memleketimizin büyüyüp gelişiminde çok önemli bir yere sahip olan basının, halkı bilgilendirme, kamuoyu oluşturma gibi çok önemli işlevleri bulunduğunu biliyoruz.” dedi.
Meslektaşlarının görevlerini ifa ederken birçok sorunlarla karşılaştıklarını hatırlatan Özcan, meslektaşlarının haber yapacakları vakit ilgili kurumlardan istenilen düzeyde bilgi edinemediklerini üzüntüyle karşıladıklarını söyledi. Özcan; “Vatandaşların doğru ve objektif haber kaynakları olan basın mensuplarına yapacakları görevlerinde kamu kurum ve kuruluşların hassasiyet gösterip kamuoyunun doğru ve objektif bilgilendirilmesi adına basın mensuplarının işlerini kolaylaştırarak gerekli bilgi ve dokümanlarla destek sağlamalarını ümit ediyorum.” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KARİYER GÜNLERİNDE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI
- 02ŞAH-MAR’DAN TİMOKLULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 03“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
- 04CENAZE HİZMETLERİNDE KESİNTİSİZ DESTEK
- 05BAŞKAN ÇETİN “BATMAN’IN GELECEĞİNİ ORTAK AKILLA İNŞA EDECEĞİZ”
- 06BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
- 07İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 08BEL VE BOYUN FITIĞINDA AMELİYATSIZ VE KAPALI TEDAVİ DÖNEMİ
- 09VALİ CANALP, KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI
- 10Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Kaya’dan sezon sonu değerlendirmesi
- 11ADLİYE ÖNÜNDE ''ADALET'' ÇAĞRISI''
- 12“KÖYLERİMİZİN HER İHTİYACI BİZİM SORUMLULUĞUMUZDUR”
- 13PETROLCITY AVM’DEN 2 OTOMOBİL KAMPANYASI BAŞLADI
- 14SAADET’TEN EĞİTİM HAMLESİ
- 15BATMAN CEZAEVİ’NDEKİ ŞÜPHELİ ÖLÜMLER MECLİS GÜNDEMİNDE




Henüz Yorum yok