“UÇAK SEFERLERİ ARTTIRILMALIDIR”
ÇİFTÇİ “UÇAK SEFERLERİ ARTTIRILMALIDIR”
Batman’da uçak seferlerinin azlığı nedeniyle halkın büyük mağduriyet yaşadığını belirten BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, uçak seferlerinin artırılmasını talep etti.
Batman’da uçak seferlerinin azlığı nedeniyle halkın büyük mağduriyet yaşadığını, aşırı maliyetlere katlanmak zorunda kaldığını belirten Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, uçak seferlerinin bir an önce artırılmasını talep etti.
Uçak seferlerinin azlığına tepki gösteren Başkan Çiftçi yaptığı açıklamada, “Batman’da uçak seferleri çok yetersiz, bu durum mağduriyet oluşturuyor. Uçak sefer sayılarının az olması sebebiyle vatandaşlarımız Batman’dan Diyarbakır’a gitmek zorunda kalıyor, bu da büyük maliyetlere neden oluyor.” ifadelerini kullandı.
Bayram sonrası yolcuların bir hafta ve on gün boyunca bilet bulamadığını ve büyük mağduriyet yaşadıklarını, bu durumun vatandaşların bütçelerini olumsuz yönde etkilediğini vurgulayan Başkan Çiftçi “Bayram için memleketine gelen hemşehrilerimiz dönüş için bilet bulamıyor. Aynı şekilde acil hastası, taziyesi ve iş için ticareti olanlar da daha önce bu sorunları yaşıyordu. Bu sıkıntılar hala devam ediyor. Bu sorunun daha önce de var olduğunu biliyoruz. Nüfusu büyükşehir olma yönünde ilerleyen şehrimize yakışmayan bir durum bu. İvedilikle gereken adımlar atılmalı ve bu sorun çözülmelidir. Sefer sayılarının artırılmasının hem vatandaşlara hem de Batman ekonomisine olumlu yönde etkisi olacaktır. Bütün bu sorunlar göz önünde bulundurularak başta milletvekillerimiz ve valimiz olmak üzere yetkililerin bu konunun üzerinde durmaları için çağrıda bulunuyorum” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01BATMAN BASINI; ''GAZETECİLİK SUÇ DEĞİLDİR''
- 02Hasankeyf’te zeytin devrimi
- 03SERA OSB PROJESİ İÇİN ANKARA'DAN ÜST DÜZEY ZİYARET
- 04HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI’NA ZİYARET
- 05BATSO, Sürücü Kursları ve Sigorta Acenteleriyle buluştu
- 06BARIŞ ANNELERİNDEN BARIŞ ÇAĞRISI
- 07BAŞKAN FIRAT, “ADİL DÜZEN TESİS EDİLMELİDİR”
- 08ÇİFTÇİ’DEN MÜLK SAHİPLERİNE MAKUL KİRA ÇAĞRISI
- 09BARO, “İNSAN HAKLARI İHLALLERİ SÜRÜYOR”
- 10Minik Sınıf Öğrencilerine Ağız ve Diş Sağlığı Tarama ve Eğitimi
- 11İHSAN TAŞ “EKRANDAKİ ŞİDDET GERÇEK HAYATA TAŞINIYOR”
- 12BATSO SPOR KULÜPLERİNİ İHYA ETTİ
- 13TERÖRSÜZ TÜRKİYE VURGUSUYLA ÖNEMLİ İSTİŞARE…
- 14KAPLAN, ''ESNAFIN YANINDA OLDUK''
- 15Yedi Hilal’in 8. Bölge Toplantısı Batman’da Gerçekleştirildi




Henüz Yorum yok