
Batman Valiliği: Tüm kamu ve özel mekânlar geçici bir süre kapatılmıştır
Batman Valiliği, virüs tehlikesine karşı bir dizi tedbirler hakkında yazılı bir açıklama yaptı. Valilik, insanların toplu olarak zaman geçirdiği tüm kamu ve özel mekânların geçici bir süre kapatıldığını duyurdu.
Açıklamada, Corona virüs (Covıd-19) salgınından vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından cami ve mescitlerde cuma namazı başta olmak üzere namazların cemaatle beraber kılınmasına ara verildiği hatırlatıldı.
Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: “Bu durum, bazı sosyal medya hesaplarında ve internet platformlarında suiistimal edilerek başka mecralara çekildiği çabası gözlenmiştir. Vatandaşlarımızın sosyal medyada yapılan bu paylaşımlara itibar etmemesi önem arz etmektedir. Bu itibarla; dünyada büyük bir tehlike haline gelmiş ve yayılma potansiyeli oldukça yüksek olan Corona virüsüne karşı özel önlemlerin alınması, özel prosedürlerin uygulanması zorunlu hale gelmiştir. Bu kapsamda tüm okullarımız, öğrenci yurtlarımız, üniversiteler tatil edilirken, insanların toplu olarak zaman geçirdiği tüm kamu ve özel mekânlar geçici bir süre kapatılmıştır. Bu aşamada virüsün durdurulması ve kontrol altına alınması için vatandaşlarımızı toplu ortamlarda uzak durması, hükümetimiz tarafından uygulanan prosedürlere uyması ve iş birliği yapması; gerek kendi, gerek toplum sağlığı için önem arz etmektedir.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU “TERÖRSÜZ TÜRKİYE’NİN YANSIMALARINI YAŞIYORUZ”
- 02BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI STK ZİYARETLERİ
- 03UYUŞTURUCU SEVKİYATINA BÜYÜK DARBE
- 04BAYINDIR’DA KANALİZASYON SORUNU ÇÖZÜLDÜ
- 05BAŞKAN YILMAZ’DAN AMATÖR KULÜPLERE DESTEK ÇAĞRISI
- 06RUNKARA’DA PETROLSPOR RÜZGARI ESTİ
- 07ALTYAPI ÇALIŞMALARININ TAMAMLANDIĞI ALANLARDA YOĞUN MESAİ
- 08PETROLSPOR, LİGDE 7'DE 7 YAPTI
- 09SASON BALI 340 BİN LİRAYA SATILDI
- 10BATMAN’DA WİNN ALL GRUP GAYRİMENKUL HİZMETE GİRDİ
- 11VALİLİK KAVŞAĞINDA YENİ TRAFİK DÜZENİ
- 12“Yaşam İçin Pedal Çevir” etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti
- 13Zabıta’dan SKT operasyonu!
- 14BATMAN’DA İLK KEZ NASA SPACE APPS CHALLENGE HACKATHONU DÜZENLENDİ
- 15İL BAŞKANI HÜSEYİN ŞANSİ “BATMAN’DAN GAZZE’NİN ÇOCUKLARINA SES OLUYORUZ”
Henüz Yorum yok