“BATMANLILAR YENİKAPI’DA BULUŞUYOR”GÜNLERİ BAŞLADI
“BATMANLILAR YENİKAPI’DA BULUŞUYOR”GÜNLERİ BAŞLADI
İstanbul Yenikapı’da “Batmanlılar Buluşması” etkinliği kapılarını ziyaretçilere açtı.
Batman’ı sahip olduğu tüm değerlerle tanıtmak amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Batman Tanıtım Günleri açılış töreni ile başladı.
İstanbul Yenikapı’da, İBDF – İstanbul Batman Dernekler Federasyonu koordinasyonunda düzenlenen etkinlik 19 – 22 Mayıs 2022 tarihlerinde ziyaretçilere açık olacak.

Tanıtım günlerinin açılış konuşmasını yapan İBDF Başkanı Recep Taşkıran, huzur ve hoşgörü kenti Batman'ı 4 gün boyunca Yenikapı etkinlik alanında en güzel şekilde tanıtacaklarını belirterek, tüm katılımcılara programa katılımlarından dolayı teşekkür etti.
İBDF Başkan Vekili Aysel Sili açılış konuşmasında “Batman’ımızın tarihi ve kültürel zenginliklerini Türkiye’nin aynası İstanbul’da tanıtmak amacıyla buradayız” ifadelerini kullandı.

Açılışta konuşan Hür Dava Partisi – (Hüda Par) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu şunları söyledi.
Yapıcıoğlu “Bu tür etkinlikler şehirlerin tanıtımı için önemlidir. Uzun zamandan beri görüşeme fırsatı bulamadığımız hemşerilerimizi bu tür etkinliklerde görme, hal ve hatırlarını sorma fırsatı bulabiliyoruz. Bu etkinliği tertipleyen hemşerilerimizin bir araya gelmesini sağlayan ve Batman’ımızın tanıtımına katkı yapmasını sağlayan başta federasyon yetkililerimize ve tüm Batman derneklerinin yöneticilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bu etkinliğin hayırlar getirmesini, sulh, huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum.”
Açılış törenine Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe, BATSO Meclis Başkanı Ercan Ekinci, Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı M.Sıddık Çiftçi ile çok sayıda Siyasi Parti ve STK Temsilcileri katıldı.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından davetliler hep birlikte Batman Tanıtım Günlerinin açılış kurdelesini kesti.
Açılış sonrası, protokol üyeleri programa katılan davetlilerle birlikte stantları tek tek dolaşarak, Batman ürünleri hakkında bilgi aldı.
Ayrıca Papo Erbane ekibiyle sahnedeki yerini aldı. Bedrettin Coşkun’un ardından halk oyunları gösterisi eşliğinde halaylar çekildi. (Faruk Çiftçi)



Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01DİREK VE ERTEKİN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 02OKUYUCU SAYISI ZİRVEYE ULAŞTI
- 03OKUL ÇEVRELERİNDE 127 İŞLETMEYE GIDA DENETİMİ
- 04EŞ ZAMANLI AĞAÇLANDIRMA YAPILDI
- 05İHD: KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARTARAK SÜRÜYOR
- 06İL ÖZEL İDARESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 1,6 MİLYAR TL
- 07NASIROĞLU “BATMAN’A OTANTİK TURİZM VE YENİ KONUTLAR GELİYOR”
- 08FEN İŞLERİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
- 09TÜBİTAK VE BOĞAZİÇİ DESTEKLİ MERKEZDE ATÖLYELER VE GİRİŞİMCİ AKADEMİSİ KURULUYOR
- 10UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 11Batman’da “Hayat Boyu Öğrenmeyi İzleme ve Geliştirme Çalıştayı” Düzenlendi
- 12NASIROĞLU “BATMAN’DA YAPTIK, YAPIYORUZ, YİNE YAPACAĞIZ”
- 13AK Parti Batman Kadın Kolları’ndan 25 Kasım Mesajı
- 14 “TEKSTİL SEKTÖRÜNE DESTEK ŞART”
- 15ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI




Henüz Yorum yok